Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


De Weight Watchers Frozen Dinner Dieet

Dingen om te overwegen

 1. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention heeft 68 procent van de volwassen Amerikanen ouder dan 20 jaar obesitas of overgewicht. De meerderheid van de Amerikanen moet afvallen, maar worstelen ermee. Het verlangen is naar eenvoudige, voedzame en bevredigende dieetplannen die passen in een snelle levensstijl zonder overdreven duur te zijn. Weight Watchers kunnen een haalbare oplossing bieden: Smart Ones bevroren diners.

Voordelen

 1. Een diepvriesmaaltijd biedt een eenvoudige bereiding. U zult niet alleen minder tijd in de keuken doorbrengen, maar de maaltijden zijn al gepland, wat de hoeveelheid tijd vermindert die nodig is om menu's te organiseren en voedsel te kopen. Weight Watchers brengt ook veel opties in de wereld van diepvriesmaaltijden met Smart Ones, waardoor afwisseling wordt geboden aan lijners. Er zijn meerdere opties beschikbaar voor ontbijt, lunch, diner, snacks en desserts, waardoor verschillende opties beschikbaar blijven en verveling wordt voorkomen. Een ander positief aspect van deze maaltijden is hun portiecontrole. Zelfs als dit eetplan alleen op korte termijn wordt gebruikt, is het een handig dieetinstrument om diepvriesmaaltijden lang genoeg te eten om aan de juiste maat van een maaltijd te wennen. Sommige lijners gebruiken de plastic bakjes zelfs opnieuw als serveerschalen voor huisgemaakte maaltijden om porties onder controle te houden.

Ontbijtopties

 1. Het ontbijt komt vroeg en de meeste mensen hebben haast. Weight Watchers biedt handige opties die met u mee kunnen reizen. Smart Ones Breakfast Quesadillas en Engelse Muffinsandwiches zijn twee die gemakkelijk de weg op kunnen. Beide maaltijden bevatten in totaal minder dan 250 calorieën en bieden meer dan 12 gram eiwit, wat betekent dat je je langer vol zult voelen, volgens de Harvard School of Public Health. Als je tijd hebt om je maaltijd met een vork te eten, heeft Weight Watchers extra opties om uit te kiezen, zoals Smart Ones Ham en Cheese Scramble met 210 calorieën en een redelijke 9 g vet.

Lunch- en dineropties

 1. Weight Watchers geeft meer dan 50 Smart Ones-voorgerechten weer met een maximum van 390 calorieën. Voorgerechten variëren van de standaard klassieke Salisbury Steak geserveerd met macaroni en kaas tot de Dragon Shrimp Lo Mein van Bistro Selections. Zelfs gewichtwaarnemers Artisanale creaties Pepperoni Pizza blijft onder de 400 calorieën, waardoor het tellen van calorieën eenvoudig is.

Snacks en desserts

 1. Elk realistisch maaltijdplan omvat snacks en desserts. Weight Watchers Smart Ones diepvriesmaaltijden bieden beide. Wat snacks betreft, is een voorbeeld Weight Watchers Smart Ones Anytime Selections Chicken Ranchero Smart Mini Wraps. Voor 220 calorieën, 6 g vet en een flinke 7 g voedingsvezels kan dit een bevredigende snackoptie zijn. Er zijn ook mini-kaasburgers, pizza's en quesadillas met vergelijkbare caloriearme voedingswaarde. De aangeboden dessertproducten lijken veel te verleidelijk om 200 calorieën of minder te zijn, maar dat zijn ze wel. Van Smart Ones chocolade-eclairs tot belangrijke limoentaarten, er is iets aantrekkelijks voor elke zoetekauw.

Problemen

 1. Alleen diepvriesmaaltijden met gewichtsbewaking geven niet de minimaal vijf porties fruit en groenten die door de Harvard School of Public Health worden aanbevolen voor een gezond dieet. Supplement ontbijt met een stuk fruit. Snack tussen ontbijt en lunch met een ander stuk fruit. Voeg gesneden groenten en magere ranchdressing toe aan je lunch. En voeg een salade toe aan uw diner. Deze toevoegingen helpen ook bij het probleem dat een dergelijk caloriearm dieet ervoor zorgt dat lijners de hele dag niet vol blijven. Het toevoegen van extra groenten en fruit verhoogt het aantal calorieën van ongeveer 1200 calorieën naar een duurzamere 1400 calorieën per dag. Zelfs een toewijzing van 1400 calorieën per dag is misschien niet voldoende voor sommige mensen, afhankelijk van leeftijd, gewicht en activiteitenniveau. Neem contact op met uw arts om uw dagelijkse caloriebehoeften te bepalen. Bovendien kan het aantal natrium in sommige van deze maaltijden hoog zijn. Natrium mag niet meer zijn dan 2.300 mg per dag, dus hiermee moet rekening worden gehouden bij het plannen van dagelijkse menu's.

Waarschuwing

 1. Raadpleeg uw arts voordat u begint met een nieuw dieet of trainingsprogramma.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407