Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Detox dieetyoghurt

Hoeveel heeft u nodig?

 1. Detox-diëten, ontworpen om ongezonde gifstoffen in uw lichaam weg te spoelen, kunnen uw lichaam onbedoeld ook van gezonde bacteriën ontdoen. En veel detox-plannen beperken uw consumptie tot het eten van fruit- en groentesappen, waardoor u de voedingsstoffen mist die nodig zijn voor een optimale balans. De probiotica, calcium en eiwitten in natuurlijke yoghurt kunnen gezondheidsvoordelen toevoegen aan een detoxdieet, inclusief mogelijk betere resultaten voor gewichtsverlies.

Yoghurt Nutrition

 1. U kunt de voedingswaarde van een sapdetoxdieet aanzienlijk verbeteren door yoghurt toe te voegen. Een portie van 8 ounce gewone, magere yoghurt bevat 1154 calorieën, 12,9 gram eiwit en 448,4 milligram calcium. Om gezond te blijven, heb je ongeveer 50 g eiwit per dag nodig, volgens Madelyn Fernstrom, directeur van het Weight Management Center van het University of Pittsburgh Medical Center. U hebt dagelijks 800 tot 1500 mg nodig om een ​​goede botgezondheid te behouden. Als u vier porties yoghurt toevoegt aan een sapdetoxdieet, zou u voldoen aan uw behoeften aan zuivel en eiwitten. Een dergelijk dieet zou de zes porties granen missen die het Amerikaanse ministerie van Landbouw aanbeveelt om in uw dagelijkse voeding op te nemen.

Detoxplan op lange termijn

 1. Als u op zoek bent naar een uitgebalanceerd, langdurig detoxplan met yoghurt, kan het Oosterse detoxplan u misschien aanspreken. Het is een 12-maandenplan waarbij u dagelijks minimaal 8 koppen water en ongemeten hoeveelheden natuurlijke yoghurt, fruit, vruchtensap, groenten, bonen en linzen, tofu en Quorn, haver, aardappelen, bruine rijst, roggecrackers moet consumeren , rijstwafels en haverkoekjes, verse vis, ongezouten noten, ongezouten zaden, gewone ongezouten popcorn, extra vierge olijfolie, balsamico-azijn en natuurlijke kruiden, inclusief knoflook. Volgens OrientalDetox.com eet je geen rood vlees of gevogelte, zuivelproducten behalve yoghurt, chocolade, bewerkte voedingsmiddelen, voorverpakte maaltijden, suiker of alcohol.

Probiotica

 1. Een van de redenen om natuurlijke yoghurt op te nemen als onderdeel van een ontgifting is de probiotica die ze bevatten. Probiotica zijn "vriendelijke bacteriën" vergelijkbaar met die welke van nature in uw darmen groeien. Probiotica kunnen helpen bij de spijsvertering, terwijl sommige ziekten worden voorkomen en behandeld. Probiotica kunnen ook urineweginfecties verminderen en uw immuunsysteem stimuleren. Maar het type en de voordelen van probiotica variëren van product tot product, en er is te weinig bewijs om de gezondheidsvoordelen van een bepaalde yoghurt te ondersteunen, zegt Wayne Miller, een universitair onderzoeker bij het Canadian Research and Development Centre for Probiotics.

Niet-ondersteunde gezondheidsclaims voor yoghurt

 1. Gebrek aan wetenschappelijk bewijs dat probiotica in yoghurt u gezonder maken, ingehaald met Dannon, de makers van Activia en DanActive-producten. De regering van de Verenigde Staten heeft de yoghurtreus aangeklaagd en gezegd dat het geen bewering kan ondersteunen dat probiotica in hun producten de spijsvertering kunnen bevorderen, de ontwikkeling van de hersenen kunnen stimuleren en uw immuunsysteem kunnen versterken. Bij het afhandelen van de rechtszaak gaf Dannon toe dat hij niets verkeerd had gedaan, maar stemde hij ermee in zijn labels te veranderen en een fonds van $ 35 miljoen op te richten om klanten te vergoeden die Activia en DanActive-yoghurt hebben gekocht vanwege waargenomen gezondheidsvoordelen, zoals gemeld in september 2009 op de website van GlobeandMail.com.

Studie gewichtsverlies yoghurt

 1. Het opnemen van yoghurt in een detoxdieet kan u helpen afvallen. Michael Zemel leidde een studie aan de Universiteit van Tennessee om de effecten van yoghurt op gewichtsverlies te testen. In zijn studie aten alle deelnemers een caloriearm dieet. De helft van de deelnemers at 1.100 mg calcium, inclusief drie porties yoghurt gedurende 12 weken per dag. De andere helft at elke dag 500 mg calcium. Aan het einde van de 12 weken durende studie verloor de groep met het hogere calciumverbruik 22 procent meer gewicht en 61 procent meer lichaamsvet dan de groep wiens diëten lagere hoeveelheden bevatten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407