Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Dieet Sardines

Pas op voor verveling

 1. Het sardines-dieet kan niet alleen helpen bij het afvallen, maar heeft ook voordelen voor de algemene gezondheid. Gedetailleerd in het boek van 2006, 'The Sardine Diet', door gecertificeerde diëtist / voedingsdeskundige Keri Glassman, omvat het plan een vezelrijk caloriearm dieet dat dagelijks het eten van sardines stimuleert, hoewel u andere vette vis kunt vervangen. Sardines bevatten veel omega-3-vetzuren, bekend om hun voordelen voor de gezondheid van het hart.

Features

 1. Als u het sardines-dieet volgt, hoeft u geen calorieën te tellen of supplementen te nemen. De aanbevolen voedingsmiddelen en maaltijden bieden alle voeding die je nodig hebt in de juiste calorische hoeveelheden, volgens Diets in Review. Het dieet biedt magere eiwitten, vitamines en mineralen, terwijl het verzadigde vet, transvetten en geraffineerde koolhydraten snijdt.

Voordelen

 1. De American Heart Association stimuleert het eten van ten minste twee porties vis van 3,5 ounce per week voor hun omega-3-vetzuren. Mensen met een hartaandoening zouden nog meer moeten eten. Deze voedingsstoffen verlagen triglycerideniveaus, vertragen de ophoping van plaque in de slagaders, verlagen de bloeddruk en verminderen het risico op abnormale hartslag of aritmie.

Nutrition

 1. Sardines scoren hoog op de omega-3-vetzuurschaal, zegt voedingsdeskundige Anne Collins. Per 100 g vis, of ongeveer een portie van 3,5 ounce, is makreel de beste bron met 2,2 g omega-3-vetten. Sardines en haring leveren beide 1,7 g per portie van 3,5 ounce. Blauwvintonijn, meerforel en Atlantische steur leveren 1,6 g, terwijl zalm en ansjovis elk 1,4 g per portie van 3,5 ounce hebben. Een portie sardines levert ook magere eiwitten en bijna driemaal het calcium in 1 kopje melk, evenals vitamine D en fosfor essentieel voor calciumabsorptie, volgens het "The Sardine Diet". [! 33954 => 1130 = 5!

 1. Dit dieet omvat drie maaltijden en twee snacks per dag. Diets in Review en het "The Sardine Diet" bieden menusuggesties. Het ontbijt kan bestaan ​​uit een havermoutpannenkoek met yoghurt, gerookte zalm of een kaas en broccoliomelet. Voor lunch of diner, neem een ​​maaltijd met vette vis zoals een sardine tostada met avocado, sardine pasta primavera of een witte tonijn wrap, en voor het hoofdgerecht van uw andere maaltijd, geroosterde kip, een kalkoenburger of varkenshaasje.

Aanbeveling

 1. Verschillende soorten sardines zijn beschikbaar. "The Sardine Diet" beveelt Noordse brisling-sardines aan voor de beste smaak en textuur. Deze vissen zijn kleiner dan andere sardinesoorten en komen uit gebieden zoals Noorwegen, waar de visindustrie streng gereguleerd is en het water schoon is.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407