Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Dieet van de kaaskraker

Yoghurtkaas

 1. Uw dieet wijzigen om de meeste voedingsmiddelen te beperken of volledig uit te sluiten, is geen gezonde of evenwichtige manier om gewicht te verliezen, zelfs als u geniet van wat u eet. Kaas en crackers bieden een behoorlijke hoeveelheid variatie en kunnen u helpen af ​​te vallen als u uw calorietotalen kunt verminderen terwijl u ze eet, maar het is nog steeds een veel gezondere keuze om in plaats daarvan een gevarieerder dieet te volgen.

Voedingswaarden

 1. Afhankelijk van de soorten kaas en crackers die u tijdens uw dieet kiest, kunt u de dagelijkse calorieën verminderen of aanzienlijk verhogen. Bijvoorbeeld 2 oz. van kaas-smaak crackers hebben 145 calorieën, 7 g vet en minder dan 1 g vezels, maar 2 oz. van knapperige roggecrackers hebben slechts 105 calorieën, 0,5 g vet en meer dan 4,5 g vezels. Een 2 oz. portie volkoren crackers heeft 240 calorieën, 8 g vet en bijna 6 g vezels. De voedingswaarde-informatie van kaas varieert ook sterk. Een ons cheddar heeft 115 calorieën en 9,5 g vet, terwijl 1 oz. van feta heeft 75 calorieën en 6 g vet. Dezelfde hoeveelheid Zwitserse kaas heeft 110 calorieën en 8 g vet; 1 ons. van roomkaas heeft 100 calorieën en bijna 10 g vet en 1 oz. van zachte geitenkaas, zoals de feta, heeft 75 calorieën en slechts 6 g vet.

Pros

 1. Er zijn veel potentiële voordelen aan het opnemen van matige hoeveelheden kaas en crackers in uw dieet. Crackers kunnen rijke bronnen van volle granen zijn en volgens ChooseMyPlate.gov hebben granen het vermogen om uw risico op hartaandoeningen, hoog cholesterol, obesitas, diabetes en constipatie te verminderen. Kaas bevat veel eiwitten, wat betekent dat het kan bijdragen aan het opbouwen en repareren van huid-, bloed-, bot- en mager spierweefsel.

Cons

 1. Voor gewichtsverlies is een belangrijk nadeel van het volgen van een kaas- en crackerdieet dat beide items relatief veel calorieën bevatten. U moet een tekort van 3500 calorieën aanmaken om een ​​pond lichaamsvet te verliezen; hierdoor zul je waarschijnlijk niet zoveel gewicht verliezen aan een kaas- en crackerdieet als je zou kunnen doen door maaltijden te vervangen door caloriearme eiwitshakes of grote groene salades. Een ander nadeel heeft te maken met voeding. Hoewel je eiwitten, koolhydraten en vet krijgt door kaas en crackers te eten, mis je veel van de essentiële vitamines en mineralen die je krijgt door het eten van fruit en groenten, en je kunt uiteindelijk tekorten aan voedingsstoffen krijgen.

Overwegingen

 1. Er zijn tal van gezonde alternatieven voor het volgen van beperkte dieetplannen, zoals een kaas- en crackerdieet. De National Institutes of Health beveelt aan om geleidelijk af te vallen door het eten van caloriearme volle granen, magere eiwitten, magere of magere zuivelproducten, fruit en groenten, wat een permanent, uitgebalanceerd eetplan is dat je voor onbepaalde tijd kunt volgen. Raadpleeg uw arts of een geregistreerde diëtist voordat u begint met een dieet om af te vallen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407