Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Dieet van sashimi en rauw voedsel

Zeevruchten kunnen prijzig zijn

 1. Het dieet voor onbewerkte voedingsmiddelen legt de nadruk op het eten van ongekookt en onbewerkt voedsel, vaak voedsel dat biologisch of in het wild gekweekt en gevoed voedsel is. Hoewel raw food-diëten meestal vegetarisch of veganistisch van aard zijn, is het eten van rauwe dierlijke producten toegestaan ​​als je die keuze maakt. Sashimi, als een bron van gezonde dierlijke eiwitten, is ongekookte vis, wat is toegestaan ​​op een niet-vegetarisch dieet voor rauw voedsel.

Over Sashimi

 1. Sashimi is een soort sushi afkomstig uit Japan, waarvan de eerste exemplaren meer dan 200 jaar geleden verschenen. Sashimi verwijst naar dunne plakjes rauwe vis, die soms worden genezen of licht gemarineerd met sojasaus of alcohol om de vis op smaak te brengen en te bewaren. Sashimi kan worden gemaakt van een verscheidenheid aan vis en zeevruchten; de meest voorkomende zijn tonijn, zalm, makreel en yellowtail.

Dieet- en dierlijke producten voor rauwe voeding

 1. Rauw voedsel diëten met dierlijke producten maken vis en zeevruchten mogelijk, evenals ander vlees dat veilig rauw kan worden gegeten, inclusief zuivel, spiervlees zoals rundvlees, en in sommige gevallen orgel vlees en eieren. Net als bij vegetarische raw food-diëten, kunnen de dierlijke producten niet worden verwarmd tot 104 graden Fahrenheit. Aanhangers van raw food-diëten beschouwen het eten van voedsel gekookt boven deze temperatuurlimiet om het grootste deel van de voedingswaarde te hebben verloren. Sashimi, omdat het helemaal ongekookt is, is toegestaan ​​op een dieet voor rauw voedsel, net als andere rauwe vleesgerechten, zoals steak tartaar.

Sashimi Veiligheid en voordelen

 1. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw beveelt aan om elke week minimaal 8 gram vis of zeevruchten te eten als eiwitkeuze. Veel vis en andere zeevruchten bevatten veel omega-3-vetzuren, die uw kansen op hart- en vaatziekten kunnen helpen verminderen. Om ervoor te zorgen dat de sashimi die je eet veilig is, kies je sushi-kwaliteit vis, die is gecontroleerd, getest en goedgekeurd voor het rauw eten. Varieer het type sashimi dat je eet om ervoor te zorgen dat je een scala aan verschillende voedingsstoffen krijgt. Laat uw visboer weten wanneer u vis rauw wilt eten.

Vegetarisch en veganistisch rauw voedseldieet

 1. De meeste volgers van rauw voedsel oefenen een vegetarisch of veganistisch rauw voedseldieet. Deze beoefenaars consumeren geen spiervlees, zoals vis voor sashimi, maar rauwe melk en rauwe melkproducten, evenals rauwe eieren kunnen worden toegestaan ​​voor diegenen die een vegetarisch dieet volgen. Een veganistisch rauw voedseldieet onthoudt zich van alle dierlijke producten, dus melk, kaas en eieren zijn niet toegestaan, hoewel in sommige gevallen rauwe honing is inbegrepen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407