Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Dit is waarom Italianen niet dik worden

Bulletproof Chocolate Cupcakes

 1. Italianen worden niet dik is een populair gezegde dat wordt gebruikt om Italiaans eten en levensstijl te beschrijven. Italianen zijn beroemd gewijd aan hun geweldige eten, maar hun obesitas is echt laag in vergelijking met de andere landen in Europa en in de Verenigde Staten. In het artikel, als trotse Italiaan, zal ik je enkele tips geven hoe je goed kunt eten en de kilo's kunt afwerpen; en geniet nog steeds van la dolce vita!

Hoe de Italianen niet dik worden in het land van pasta en pizza?

 1. Italië is een mediterraan land waar obesitas en overgewicht zeldzaam zijn ondanks een overvloed aan pizza, pasta en vele andere heerlijke maaltijden. Dus de vraag is of we ook een Italiaans dieetgeheim kunnen leren?

 2. Veel studies hebben aangetoond dat een mediterraan dieet tal van gezondheidsvoordelen biedt, van het verminderen van het risico op kanker en hartaandoeningen tot een gezonder en langer leven. Er moet echter iets verloren gaan in de vertaling. Veel van de favoriete Italiaanse gerechten van Amerikanen, zoals fettuccini Alfredo en pepperoni-pizza met kaas, zijn allesbehalve gezond.

 3. Tijdens een recente reis naar mijn thuisland, Italië, besloot ik zelf te zien waarom de Italianen niet dik worden. Mijn reis begon in Verona (waar mijn familie woont), in het noorden van Italië, in de regio Veneto, en eindigde 15 dagen later verder naar het zuiden aan de kust van Amalfi. Afgezien van tijd doorbrengen met mijn familie en familieleden, was mijn missie om meer informatie te vinden die ik met je kan delen op mijn blog - hoe de mensen in Italië erin slagen te genieten van heerlijke mediterrane gerechten, en toch gezond blijven. Dus in dit artikel geef ik je enkele tips, kleine geheimen, waarom Italianen niet dik worden:

Eet rustig

 1. Het werd al snel duidelijk dat de Italianen, net als sommige andere mediterrane landen, weten hoe ze echt kunnen genieten van de eetervaring. Ze socialiseren en ontspannen tijdens het diner tijdens het diner. Voor en na het avondeten maken de meeste mensen in Italië een wandeling door de stad, passeggiata genaamd. Collega's lopen samen, praten en houden een gewaardeerde traditie in stand.

 2. Als persoon die in Italië en de VS heeft gewoond, kan ik zeggen dat het klassieke Italiaanse dieet heel anders is dan wat we op een Amerikaans-Italiaans restaurantmenu zien. Mensen in Italië houden van een dieet dat rijk is aan groenten, fruit, vis, bonen, tomaten, gevogelte, volle granen, olijfolie, rode wijn, zuivelproducten - en ze consumeren heel weinig rood vlees.

 3. Meestal beginnen Italianen de dag met een vrij klein ontbijt met koffie met / of zonder melk, samen met een cornetto (een klein koekje) of ontbijtgranen. De lunch varieert in het hele land en van familie tot familie, maar bestaat normaal gesproken uit een "1e bord" en "2e bord", zoals een salade en sandwich, of een klein bord pasta, gevolgd door een klein stukje kip of vis en groenten.

Stop als je vol bent

 1. Veel mensen in Italië houden zich niet bezig met calorieën omdat ze meestal stoppen met eten als ze vol zijn. Italianen leiden ook een actieve levensstijl, met veel fietsen of wandelen, meestal in stedelijke gebieden. Bovendien voldoen ze meestal aan een zoetekauw met fruit in plaats van zoete desserts.

Evenwichtskwaliteit en kwantiteit

 1. Italianen brengen eenvoudigweg de kwaliteit en kwantiteit van voedsel in evenwicht - niet te veel vet, alleen een beetje rood vlees, veel kip, kalkoen en vis, en net genoeg koolhydraten. [! 771 => 1140 = 5!

Geniet van zelfgemaakte maaltijden

 1. Bonen zijn een groot deel van het Toscaanse dieet, die rijk zijn aan oplosbare vezels en eiwitten die je langere tijd vullen voor een paar calorieën. Pasta e fagioli en ribollita soep zijn 2 populaire gezondheidsschotels met bonen.

 2. Balsamico-azijn is een ander smaakvol, zeer caloriearm product uit Italië, dat vrij wordt gebruikt voor het op smaak brengen van salades en andere voedingsmiddelen.

 3. In het zuiden dragen artisjokken, de verse vis, kruiden, gigantische citroenen en kappertjes bij aan een gezonde en heerlijke keuken. Pasta wordt meestal al dente geserveerd, met wat olijfolie of groenten en tomatensaus, en altijd in kleine porties. En wat ik persoonlijk het leukste vind, is dat de keukengeheimen van generatie op generatie worden doorgegeven, kleine kinderen zijn altijd in de keuken te vinden met hun mamma's - leren van de meesters. Als Italiaan heb ik van mijn moeder over koken geleerd en ben ik dol op zelfgemaakte maaltijden - en misschien was dat een van de redenen om voedingsdeskundige te worden.

Geen 'dieet'

 1. Italianen leren goed eten en genieten af ​​en toe van iets zoets, en op deze manier zijn ze niet gefrustreerd. Dat klopt! Omdat wanneer mensen op dieet gaan, ze meestal depressief worden en zelfs nog meer aankomen. Daarom serveer je de volgende keer dat je zin hebt in Italiaans eten gewoon een gerecht geïnspireerd op het land van Romeo en Julia dat alle voordelen voor de gezondheid van een uitgebalanceerd mediterraan dieet bevat.

 2. Probeer roomsauzen op pasta en gefrituurd voedsel over te slaan. Ga in plaats daarvan voor een eenvoudige plantaardige pastasaus, tomatensalade en gebruik wat olijfolie. Gebruik bovendien citroen, kruiden, kappertjes, azijn en ander caloriearm voedsel voor kruiden.

 3. Italianen eten meestal kleinere porties dan onze vrij grote Amerikaanse. Een Italiaanse maaltijd zou een ontspannen gelegenheid moeten zijn, genoten in het geweldige gezelschap van familie en / of vrienden.

 4. De meesten van ons hebben zo'n druk leven dat maaltijden vaak een bijzaak zijn, waarbij geschiktheid het centrale doel voor de maaltijd wordt. Het is niet ongebruikelijk om maaltijden neer te halen op onze bureaus voor de computerschermen of thuis voor de tv. Zoek een aantal gezonde Italiaanse maaltijden en probeer ze thuis te bereiden. Thuis koken en junkfood en restaurantvoedsel vermijden zijn enkele van de redenen waarom Italianen niet dik worden. Kies dus altijd voor zelfgemaakt eten en probeer na het eten actief te zijn. Als je geen tijd hebt of het huis niet wilt verlaten, zijn hier enkele gezonde oefeningen die je thuis kunt doen.

 5. Als je ons artikel leuk vond, vind je onze Facebook-pagina leuk. Je kunt ons ook vinden op Pinterest en Google+.

 6. Dit artikel is opnieuw gepubliceerd met toestemming van yourhealthtube.comDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407