Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Dit is wat Halle Berry elke dag eet op het keto-dieet

Meel

 1. Halle Berry pompt haar Instagram-volgers op met haar wekelijkse #FitnessFriday-berichten, en nu deelt ze haar geheim om er totaal tijdloos naar te kijken 51: het ketogeen dieet.

 2. Eerder dit jaar onthulde Berry dat ze in eerste instantie het vetrijke, koolhydraatarme dieet volgde om haar diabetes type 2 te beheersen. Nu deelt ze precies wat ze op een dag eet om in zo'n fantastische vorm te blijven.

Ontbijt

 1. De actrice kan een typische ochtend beginnen met een bietensap en een deel van Purium's Scoop of Greens, een voedingssupplement met gerst en tarwegras dat volgens het bedrijf een gezond glucosegehalte kan helpen voor mensen met diabetes.

Lunch

 1. Voor de lunch heeft Berry een handvol sperziebonen met Bolognesesaus. Traditionele Bolognesesaus bevat veel vet, wat goed kan zijn voor Berry's keto-dieet. Maar als je op zoek bent naar een slankere versie van dit gerecht, bekijk dan dit Bolognese recept van Turkije, dat minder vet vlees gebruikt en al die olie en boter wegsnijdt.

Dinner

 1. Berry's diner van arctische char gegarneerd met olijven salsa lijkt te worden gecompenseerd met een kant van gepureerde bloemkool, een lekkere koolhydraatarme, caloriearme vervanging voor die zware aardappelpuree.

Snack

 1. Omdat haar dieet is gericht op het beheersen van haar diabetes, zorgt Berry ervoor dat ze vier kleine maaltijden per dag eet, vertelde ze ooit aan Women Home South Africa. Hier staat ze op het punt om te genieten van een esthetisch bord met 'kaastulpen', of met kaas gevulde cherrytomaten en lente-uitjes.

 2. De "X-men" -acteur onthulde ook via Instagram Stories twee van haar favoriete ketovriendelijke, caloriearme snacks die je onderweg kunt pakken. De eerste is Skinny Pop Mini Popcorn Cakes met zeezout, die 120 calorieën, geen suiker, vier gram vezels en 14 gram koolhydraten per portie van 22 cake bevatten.

 3. De tweede? Sonoma Brinery Smokey Chipotle Raw Zuurkool. Deze onconventionele snack gemaakt van gefermenteerde kool bevat ongeveer 40 calorieën per kopje en zit boordevol darm-gezonde probiotica, die helpen ontstekingen te voorkomen, de immuniteit te verhogen, je humeur te verbeteren en de geestelijke gezondheid te ondersteunen.

 4. Berry zwoer eerder dit jaar bij het keto-dieet en ging verder met alle voordelen die ze sinds het begin van het jaar geleden ontving. "De keto-levensstijl biedt zoveel voordelen, zoals gewichtsverlies (moeders, zo komen we van onze babybuiken af), eetlustcontrole, meer energie en betere mentale prestaties", schrijft ze op Instagram. "Als je bent zoals ik, kun je diabetes type 2 mogelijk omkeren, ervaar je een beter fysiek uithoudingsvermogen, een betere huid en ook minder acne (als dat een probleem is). En het helpt zelfs bij het beheersen van migraine!" Berry vermeldt ook het dieet voor het vertragen van haar verouderingsproces.

 5. Als u die ene vriend negeert die niet zal stoppen met praten over het keto-dieet, werkt dit door uw lichaam te dwingen vet te verbranden in plaats van koolhydraten. En het werkt snel: deskundigen zeggen dat uw lichaam in één tot twee dagen in een toestand van ketose kan komen en dat u misschien meer dan 12 pond kunt verliezen in een maand terwijl u op dieet bent.

 6. Als u geïnteresseerd bent in het proberen van het keto-dieet, of u diabetes type 2 hebt of gewoon voor altijd jong wilt lijken zoals Berry (hey, we kunnen dromen), moet u een arts raadplegen eerste.

Wat denk je?

 1. Heb je het keto-dieet geprobeerd of ben je geïnteresseerd het te proberen? Stem je af op #FitnessFriday-berichten van Halle Berry? Deel het in de comments!Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407