Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Dominos Voedingswaarde Informatie

Gebruikt

 1. Dominos Pizza is een restaurantfranchise die op de meeste locaties bezorging aanbiedt. Hoewel pizza het belangrijkste aanbod is, zijn er verschillende voorgerechten, voorgerechten en desserts beschikbaar. Pizza is vaak een calorierijk voedsel, maar portiecontrole en gezonde keuzes kunnen het aantal calorieën verlagen. Het toevoegen van groenten, champignons en kruiden kan de voedingswaarde van pizza verhogen.

Betekenis

 1. Pizza eten is een populair Amerikaans tijdverdrijf. Volgens de website AmericanHeritage.com consumeren Amerikanen elk jaar ongeveer 23 kilo pizza en heeft maar liefst 93 procent van hen minstens een keer per maand een plakje. Dominos Pizza is een prominente leverancier, met meer dan 9.000 winkels wereldwijd in bedrijf, volgens de website van de onderneming.

Pizza Calorieën

 1. De calorieën in een stuk Dominos Pizza variëren sterk, afhankelijk van de korst en de gekozen toppings. Volgens de website van het bedrijf bevat een plak bestaande uit 1/8 van een grote, met de hand geworpen pepperoni-pizza 296 calorieën. Een vergelijkbare plak dunne pizza met korstkaas bevat 226 calorieën, terwijl een vergelijkbare plak diepe Italiaanse pizza-worst 354 calorieën levert. Calorieën voor een groot deel van de verschillende feestpizza's variëren van 230 tot 471 calorieën per stuk.

Pizza-ingrediënten

 1. Pizza's van Dominos Pizza hebben korsten die bloem, gist, suiker, zout, sojaolie en andere ingrediënten bevatten. De pizzasaus is gemaakt van tomatenpuree samen met suiker, zout, sojaolie en andere ingrediënten. De kaas is halfvolle mozzarellakaas. Eiwitbovenste aanbod omvat ham, pepperoni, Italiaanse worst, ansjovis, Philly steak, rundvlees, chorizo ​​en gegrilde kip. Groente topping aanbod omvat groene chili pepers, uien, bananen pepers, tomaten, geroosterde rode pepers, groene paprika, jalapeno pepers, groene olijven, zwarte olijven en spinazie. Ananas, champignons en verschillende kruiden zijn ook verkrijgbaar.

Calorische waarde van niet-pizzaproducten

 1. Dominos Pizza-voorgerechtproducten omvatten broodkompasta en broodjes. De broodkom pasta's besteld uit het menu bevatten 1.340 tot 1.480 calorieën per stuk en zijn bedoeld als twee porties. De broodjes variëren in calorieën van 680 tot 900 calorieën per stuk. Bijproducten zijn salades, die variëren van 140 tot 170 calorieën zonder toppings; kippenvleugeltjes, die variëren van 204 tot 220 calorieën per portie; kaasbrood met een gewicht van 116 calorieën per plak; en chocoladetaarten, die 345 calorieën per cake bevatten.

Hoe gezond te houden

 1. Om een ​​gezondere selectie te maken, eet een salade zonder dressing of een caloriearme dressing en een plakje dunne korstpizza met plantaardige toppings. De website van het Amerikaanse ministerie van Landbouw MyPyramid.gov beveelt aan om extra groenten op de pizza te vragen. Vermijd de met calorieën beladen broodkompasta's, kippenvleugels en broodjes. Neem een ​​kleine portie - of vermijd - de op brood gebaseerde voorgerechten en desserts. Drink water of ongezoete thee.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407