Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Dus DAT # x27; S Het verschil tussen vakantie, persoonlijke en zieke dagen

6 manieren om een ​​Keto-zomer te overleven

 1. Te veel Amerikanen laten hun betaalde vrije tijd verloren gaan.

 2. Of ze nu bang zijn om te worden vervangen in hun baan of worden gestrest door de enorme hoeveelheid werk die ze moeten doen, bijna de helft van de Amerikanen gebruikt hun toegewezen verlof niet, volgens een recente studie. In een afzonderlijke enquête zei 56 procent van de Amerikanen dat ze het afgelopen jaar helemaal geen vakantie hadden genomen.

 3. Dat zijn gekke cijfers: dit betekent dat mensen in feite freebie-dagen opgeven die ze het recht hebben verdiend om op te stijgen! En erger nog, veel werkgevers staan ​​werknemers niet toe hun betaalde tijd naar het volgende jaar te verlengen. Het is een "gebruik ze of verlies ze" -situatie die VEEL uit de hand is gelopen.

 4. Zoals de meesten van ons hebben gehoord, zijn vakantiedagen niet het enige type vrije tijd. Er zijn ook persoonlijke dagen, ziektedagen en feestdagen. Met zoveel soorten vrije dagen verliezen werknemers vaak het soort pauzes dat voor hen beschikbaar is.

 5. Al deze verschillen per bedrijf: neem contact op met de HR-afdeling van uw bedrijf als u opheldering nodig heeft over uw specifieke beleid. Maar ondertussen is hier een overzicht van de soorten betaalde vrije tijd die er zijn. Gebruik ze op!

Vakantiedagen

 1. Vakantiedagen zijn meestal een opgebouwde uitkering, wat betekent dat hoe langer u bij een bedrijf werkt, hoe meer vrije dagen u verdient. Voor fulltime werknemers die een jaar bij een bedrijf hebben gewerkt, is het gemiddelde aantal vakantiedagen ongeveer 10, volgens het Bureau of Labor Statistics (BLS). Dat aantal stijgt tot ongeveer 14 dagen na vijf jaar bij het bedrijf. Werknemers moeten hun supervisors meestal van tevoren op de hoogte stellen als ze op vakantie gaan, zodat teamleden hun schema kunnen doorlopen.

Persoonlijke dagen

 1. Zoals de naam al aangeeft, zijn deze bedoeld voor wanneer u om persoonlijke redenen wat vrije tijd moet nemen. Als er een kind thuis is dat ziek is, als er een overlijden in het gezin is geweest of als u een religieuze feestdag viert, kunt u een persoonlijke dag gebruiken om voor uzelf of de mensen om u heen te zorgen. Iets meer dan een derde van alle werknemers in de VS had toegang tot betaald persoonlijk verlof, volgens een rapport uit 2013 van de BLS.

 2. Persoonlijke dagen zijn meestal minder dan vakantiedagen, maar zijn flexibeler, omdat u ze niet echt van tevoren kunt plannen.

Drijvende vakanties

 1. In sommige gevallen kan een bedrijf "drijvende vakanties" aanbieden, die in wezen hetzelfde zijn als persoonlijke dagen. In plaats van bijvoorbeeld Martin Luther King, Jr. Day en President's Day bedrijfsvakanties te maken, kunnen werknemers in ruil daarvoor twee drijvende vakanties krijgen, die ze op elk moment van het jaar kunnen gebruiken. Sommige werknemers kunnen ervoor kiezen om drijvende feestdagen te gebruiken voor religieuze vieringen.

Zieke dagen

 1. Dit spreekt voor zich, maar ziektedagen dekken je wanneer je verkouden bent tot iets ernstigers. U kunt ook een zieke dag opnemen als u een afspraak met een arts of een operatie heeft.

 2. Er is geen federale wet die bedrijven verplicht om betaald ziekteverlof te geven, dus het is aan de individuele werkgevers om te beslissen hoeveel ze toewijzen. Het gemiddelde aantal ziekteverlof in het hele land is acht dagen.

 3. Als u langere tijd vrij neemt wanneer u ziek bent, kunnen sommige werkgevers u vragen een doktersbriefje te verstrekken.

Bedrijfs- en regeringsvakanties

 1. Dit zijn stevige vrije dagen die alle werknemers krijgen, ongeacht hoe lang ze bij een bedrijf hebben gewerkt. Er is geen wet die particuliere bedrijven verplicht om gesloten te worden of werknemers vrij te geven tijdens vakanties (federale feestdagen zijn alleen van toepassing op federale werknemers en banken), maar de meeste bedrijven geven meestal de grote bedrijven zoals Kerstmis, Thanksgiving en Memorial Day vrij. Het is aan het bedrijf om te beslissen of ze ook andere, zoals President's Day, willen geven.

 2. We weten niet wat u voor de kost doet, maar we weten wel dat u waarschijnlijk een pauze nodig hebt. En bijna halverwege het jaar dagen we u uit (ja - druk, overwerkt, financieel gespannen) tot #TakeABreak.

 3. In de maand juni helpen we u om te bepalen hoeveel vakantiedagen u tot uw beschikking heeft, om uit te zoeken waar u naartoe kunt en een reis te plannen die u zich daadwerkelijk kunt veroorloven. Voor 30 dagen reistips, goedkope vluchthacks, vakantie-ideeën en reislust in overvloed, meld je hier aan voor ons Take A Break-actieplan!

 4. Verduidelijking: taal is gewijzigd om aan te geven dat hoewel er geen federale wet bestaat die betaalde ziektedagen vereist, sommige staten en gemeenten wettelijk verplicht zijn dat werkgevers die verstrekken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407