Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een biefstuk koken

Tips voor water drinken

 1. Op een dag van fastfood, suikerachtige ontbijtgranen en broodrooster, lijkt biefstuk misschien een vreemde keuze voor het ontbijt. Een studie gepubliceerd in het American Journal of Clinical Nutrition meldde echter dat mensen die een eiwitrijk ontbijt van 35 gram of meer aten, later op de dag niet zo veel voedsel en suiker zouden eten. Dunne steaks koken snel en zijn binnen enkele minuten klaar. Serveer je ontbijtsteaks naast eieren voor een traditioneel steak- en eierenontbijt.

Stap 1

 1. Kies een verse steak van hoge kwaliteit. Ontbijtsteaks zijn vaak kleiner en dunner dan etenstijd steaks. Kijk voor steaks rond 5 oz. Kies gras gevoed rundvlees, omdat ze minder vet en calorieën bevatten dan graan gevoed rundvlees. Dun gesneden entrecote en rib eye steaks zijn goede keuzes voor het ontbijt.

Stap 2

 1. Breng de steaks aan beide kanten op smaak.

Stap 3

 1. Verwarm een ​​grote koekenpan voor op middelhoog vuur. Bereid de pan voor door te spuiten met antikleefspray.

Stap 4

 1. Bak de steaks ongeveer 2 minuten aan elke kant. Gebruik een vleesthermometer om de inwendige temperatuur te controleren om gaarheid te garanderen. Kook steaks tot 125 graden Fahrenheit voor zeldzaam, 135 F voor gemiddeld-zeldzaam, 145 F voor gemiddeld, 155 F voor gemiddeld goed en 160 F voor goed gedaan. De FDA beveelt een minimumtemperatuur van 145 F aan om mogelijke micro-organismen in het vlees te doden.

Stap 5

 1. Verwijder de steaks uit de pan en laat ze 3 tot 5 minuten rusten, zodat de sappen zich opnieuw kunnen verdelen en opdienen.

Stap 5

 1. Kruiden zoals zout en peper of kruidenzout

 2. Grote koekepan

 3. Antikleefspray

 4. Vleesthermometer

 5. Kruiden zoals zout en peper of kruidenzout

 6. Grote koekepan

 7. Antikleefspray

 8. VleesthermometerDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407