Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Eén eenvoudige oefening met 31 bewezen voordelen voor gezondheid en fitness

Wanneer moeten hardgekookte eieren worden gekoeld

 1. Wat als ik je zou vertellen dat er een oefening is die meer dan 31 grote voordelen heeft, waaronder alles van het verlagen van je lichaamsvetpercentage tot het afstellen van je buikspieren, het verminderen van lage rugpijn en het verminderen van je risico op een hartaanval en beroerte?

 2. Omdat zoveel Amerikanen zich zorgen maken over de kosten van de gezondheidszorg, kan deze oefening een positieve invloed hebben op acht van de 10 duurste gezondheidsproblemen in de VS (hartaandoeningen, kanker, COPD, astma, diabetes , osteoporose, artritis en rugklachten.)

 3. Deze oefening verbetert ook uw humeur, stimuleert endorfines, vermindert vermoeidheid en verlaagt ook uw stresshormonen.

 4. Bovendien is deze oefening absoluut gratis en heb je niet veel tijd nodig: slechts 15-40 minuten per dag vijf dagen per week zal je lichaam tonificeren en trimmen, enorm verbeteren uw gezondheid en kan zelfs uw leven redden.

 5. Sommigen van u hebben waarschijnlijk geraden dat ik het over wandelen heb!

Hoe Amerikanen zich verhouden tot andere landen

 1. In een studie gepubliceerd in oktober 2010 in het tijdschrift "Medicine Science in Sports Exercise", gebruikten onderzoekers stappentellers om de stappen van 1.136 Amerikaanse volwassenen te volgen. Ze ontdekten dat mensen die in de VS wonen minder stappen zetten dan volwassenen in Australië, Zwitserland en Japan.

 2. Volgens de CDC is 36 procent van de Amerikanen zwaarlijvig, terwijl in een artikel van Reuters uit 2010 staat dat "Australië, Japan en Zwitserland in het afgelopen decennium een ​​obesitas hebben gemeld van 16 procent, 3 procent en 8 procent, respectievelijk. "

 3. En het zijn niet alleen lagere obesitaspercentages; het is ook een langere levensverwachting. Zoals een CNN-artikel uit 2013 meldde, laten gegevens uit 2011 zien dat 27 landen (inclusief die dagelijkse wandelaars in Australië, Zwitserland en Japan!) Bij de geboorte een hogere levensverwachting hebben dan de Verenigde Staten.

Hier zijn 31 van de bewezen gezondheidsvoordelen van wandelen

 1. In haar rapport over "De voordelen van regelmatig wandelen voor gezondheid, welzijn en het milieu" (ik raad u ten zeerste aan het volledige rapport te lezen!) Vermeldt het Britse goede doel C3 Collaborating for Health dat wandelen:

Hoe te beginnen

 1. Ga tijdens uw lunchpauze naar buiten en loop vier of vijf dagen per week 15-40 minuten. Vraag uw collega's om wandelbijeenkomsten te houden.

 2. Maak thuis wandelen uw inhaaltijd met uw gezin. Mijn man en ik proberen onze honden altijd elke avond 15-20 minuten uit te laten.

 3. Elke 10 minuten meer die u in een behoorlijk tempo loopt, is ongeveer 1.000 stappen of meer. Koop een stappenteller of download een gratis mobiele app zoals Every Body Walk !, RunKeeper, Strava (die ik gebruik) of MapMyWalk. Elke 2.000 stappen (of ongeveer 20 minuten) zullen ongeveer een mijl zijn. Elke mijl die je loopt zal 65-120 calorieën verbranden, afhankelijk van je lichaamsgewicht. Hier is meer informatie over hoe u uw stappen in kilometers en stappenteller omzet in calorieën.

Wat heb ik nodig?

 1. Het is een geweldig idee om te investeren in een paar ondersteunende schoenen die voornamelijk zijn ontworpen om te wandelen. Cross-training en hardloopschoenen zijn niet ontworpen om te wandelen. Zoals The Walking Site aangeeft: "Een voet van een wandelaar raakt eerst de hiel en rolt dan geleidelijk van hiel tot teen. Je hebt dus een flexibele zool en meer buiging in de teen nodig dan een hardloper. Je moet kunnen draaien en draaien buig het teengebied. "

 2. Twee merken wandelschoenen die ik heb geprobeerd en zeer comfortabel vond, omvatten Prospecs (die ook in koele kleuren komen) en Asics (als je liever meer neutrale kleuren hebt).

 3. Het is een geweldig idee om te investeren in een paar ondersteunende schoenen die voornamelijk zijn ontworpen om te wandelen. Cross-training en hardloopschoenen zijn niet ontworpen om te wandelen. Zoals The Walking Site aangeeft: "Een voet van een wandelaar raakt eerst de hiel en rolt dan geleidelijk van hiel tot teen. Je hebt dus een flexibele zool en meer buiging in de teen nodig dan een hardloper. Je moet kunnen draaien en draaien buig het teengebied. "

 4. Twee merken wandelschoenen die ik heb geprobeerd en zeer comfortabel vond, omvatten Prospecs (die ook in koele kleuren komen) en Asics (als je liever meer neutrale kleuren hebt).Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407