Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een gezond ontbijt met pindakaas

Suikergehalte

 1. Pindakaas smaakt niet alleen goed, het is ook goed voor u. Wanneer je pindakaas in je ontbijt opneemt, voed je je lichaam met vezels, eiwitten en gezonde vetten om je tot de lunch tevreden te stellen. Koop natuurlijke pindakaas - de ingrediënten moeten pinda's zijn en misschien een vleugje zout. Al het andere is niet zo gezond en moet gewoon niet als pindakaas worden beschouwd.

Classics

 1. Pindakaas en jam zijn niet alleen voor kinderen. Selecteer volkoren brood, tortilla's of pitabroodjes en sla met natuurlijke pindakaas en uw keuze van gelei of jam. Het is een klassiek broodje dat om een ​​goede reden populair is gebleven - het is gemakkelijk, vullend en smakelijk voor zelfs de meest veeleisende smaakpapillen voor volwassenen. Neem het met een glas magere melk voor een voedzaam ontbijt.

Smoothies

 1. Het hoge vetgehalte van pindakaas maakt het een geweldige manier om romigheid toe te voegen aan uw favoriete smoothierecept. Begin met een basis van melk of yoghurt, experimenteer met ander vers of bevroren fruit en gebruik ijs om bulk toe te voegen. Probeer bananen, sojamelk, pindakaas en ijs te mengen voor een verfrissend ontbijt.

Dips

 1. Omdat het dik en rijk is, is pindakaas een uitstekende dip. Pindakaas alleen kan voldoende zijn als dip, maar voor een spannender ontbijt, combineer het met magere yoghurt, rozijnen en kaneel. Gesneden appels, bananen, perziken, peren en zelfs, pretzels smaken allemaal beter na een duik in pindakaas.

Verborgen geheimen

 1. Probeer pindakaas de volgende keer dat u naar boter reikt. Gebruik het op volkoren toast of een volkoren mini-bagel. Roer het door havermout of tarwe. Combineer pindakaas met een vezelrijke granen met weinig suiker en vorm er balletjes voor je eigen creatieve draai aan een mueslireep.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407