Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een gezond Zumba-maaltijdplan

Mogelijke oplossingen

 1. Als je bent begonnen met Zumba-dansen als onderdeel van een algehele conversie naar een actiever leven, ben je de helft van de strijd begonnen. Zumba Fitness-lessen kunnen je helpen bijna 400 per uur te verbranden, afhankelijk van hoe energiek je de cumbia, salsa, samba, reggaeton en soortgelijke internationale danspassen en routines uitvoert.

 2. Om het meeste uit uw reguliere Zumba-trainingen te halen, neemt u een gezond maaltijdplan op in uw dagen. Met de combinatie van vrolijke Zumba-routines en een slim maaltijdplan zie je resultaten.

Oprichting van door Zumba geïnspireerde maaltijdplannen

 1. De oprichter van Zumba Fitness, fitnesstrainer werkte in 2009 samen met voedingsauteur Maggie Greenwood-Robinson, auteur van "The Biggest Loser" om maaltijdplannen te ontwerpen die de danslessen van Zumba Fitness zouden verbeteren. Het resultaat was hun gezamenlijk geschreven boek. De maaltijdplannen zijn opgebouwd rond volle granen, complexe koolhydraten, magere eiwitten en voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels en calcium.

Aan de slag

 1. Beto Perez en Maggie Greenwood-Robinson in hun boek, "Zumba: Ditch the Workout Doe mee met de partij! Het Zumba-gewichtsverliesprogramma", beschrijven een vijfdaags expressdieet om aan de slag te gaan.

 2. U hebt de keuze uit ontbijtmenu's, waaronder toast, een ei, vers fruit en thee of koffie zonder suiker, room, melk of honing; of 1 kopje vezelrijk ontbijtgranen en magere melk in plaats van de toast en het ei.

 3. Lunches voor de vijf dagen roteren door soep en salade, spinaziesalade met magere feta-kaas, kipsaladesandwiches, met tonijn gevulde tomaat en fruitsalade. Voor diners heeft u de keuze uit gegrilde biefstuk met gestoomde broccoli, karbonades met gestoomde gemengde groenten en gebakken vis met een half kopje gekookte bruine rijst.

 4. In een interview met de online site That Fit, zei Greenwood-Robinson dat het expresdieet kan leiden tot een gewichtsverlies van tussen de 2 en 9 pond in vijf dagen.

Het dieet handhaven

 1. Een hoofdstuk over "Maaltijdmagie" biedt 14 dagen ontbijt-, lunch- en dinersuggesties, gevolgd door een hoofdstuk over receptdetails. De Zumba Fitness-maaltijdplannen bevatten een aantal ontbijten die vergelijkbaar zijn met die van het expresdieet, terwijl andere je toelaten om uit te bakken met kalkoenbacon, magere granola, gekookte havermout en westerse omeletten.

 2. Lunches zijn onder andere gegrilde kipfilet, quick-fix fajitas, linzensoep met salade, kikkererwtensalade, gastronomische spinaziesalade en tonijnnicoisesalade. Dineropties zijn krabkoekjes met bruine rijst en een groentemoes, of lamskoteletjes met sperziebonen en zoete aardappelen.

Uit eten

 1. Perez en Greenwood-Robinson raden aan om tijdens de expressdieetfase te eten om bij uw maaltijdplan te blijven. Als je uit moet gaan, blijf dan voorzichtig bij gebakken, geroosterde of gegrilde kip of vis met groenten, adviseren ze. Vermijd alcohol en vraag de server om de broodmand niet mee te nemen. Vraag om een ​​salade zonder dressing.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407