Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een gids voor arbeidsongeschiktheidsuitkeringen bij de ziekte van Crohn # x27; s | Healthline

Arbeidsongeschiktheidsuitkeringen en ziekte van Crohn

 1. De ontsteking en weefselschade geassocieerd met de ziekte van Crohn vereist een langdurig beheer. In feite wordt de aandoening zelf als chronisch of levenslang beschouwd. Deze vorm van inflammatoire darmaandoeningen (IBD) varieert sterk in ernst tussen individuen. Sommige mensen kunnen alleen milde en incidentele symptomen vertonen, terwijl anderen slopende en frequente symptomen ervaren. Deze omvatten vaak buikpijn, diarree en vermoeidheid. De symptomen kunnen ernstig genoeg zijn om uw kwaliteit van leven te beïnvloeden. Ze kunnen ook het risico op extra gezondheidsproblemen vergroten.

 2. Gezien de aard van de ziekte van Crohn op de lange termijn, is het wellicht de moeite waard om de voordelen voor gehandicapten te onderzoeken. Dit kan helpen de beheerskosten te compenseren en helpen betalen voor onverwachte uitgaven rond mogelijke complicaties van de ziekte.

Hoe de ziekte van Crohn in aanmerking komt voor arbeidsongeschiktheidsuitkeringen

 1. De Social Security Administration (SSA) omvat de ziekte van Crohn in de categorie IBD. Deze sectie is te vinden in de criteria van het SSA "Digestive System - Adult" voor evaluatie van handicaps. De ziekte van Crohn beïnvloedt voornamelijk het maagdarmkanaal. Prominente symptomen zijn onder meer:

 2. De ziekte van Crohn kan andere orgaansystemen beïnvloeden en extra symptomen veroorzaken, waaronder:

 3. Complicaties die verband houden met gevorderde vormen van de ziekte kunnen uw dagelijkse leven verstoren en het zelfs moeilijk maken om te werken. Door deze problemen komt u mogelijk in aanmerking voor een arbeidsongeschiktheidsuitkering. U kunt in aanmerking komen voor een uitkering voor sociale zekerheid (SSDI) als:

 4. Naast het leveren van elementair bewijs van uw toestand en mogelijke beperkingen, moet u mogelijk ook gedetailleerde documenten over uw medische geschiedenis tonen. Volgens het SSDI Resource Center heeft u mogelijk een of meer van de volgende opties nodig om in aanmerking te komen voor een arbeidsongeschiktheidsuitkering:

 5. Het is ook belangrijk op te merken dat u mogelijk moet bewijzen dat deze effecten minstens twee keer (60 dagen na elkaar) zijn opgetreden binnen een periode van zes maanden.

De arbeidsongeschiktheidsuitkeringen die u kunt ontvangen

 1. De voordelen ontvangen van de SSA zijn monetair. Dit is ontworpen om de kosten van verloren lonen, verhoogde behandelingen en operaties te dekken. Het precieze bedrag dat u ontvangt, varieert, omdat het gedeeltelijk is gebaseerd op uw gemiddelde gemiddelde inkomsten gedurende de levensduur. U kunt een schatting van dit bedrag rechtstreeks van de SSA krijgen voordat u een uitkering aanvraagt.

 2. Na voordelen ontvangt de SSA uw voortgang. Mogelijk wordt u gevraagd om aanvullende documentatie in te dienen om uw handicap te bewijzen, indien gevraagd. Als algemene vuistregel wil de SSA dat ontvangers weer kunnen werken. Zodra u het werk hervat, zou u geen SSDI-voordelen meer kunnen ontvangen. Als uw toestand het u onmogelijk maakt om te blijven werken, ontvangt u mogelijk voor onbepaalde tijd voordelen.

Voordelen voor mensen met een handicap

 1. SSDI wordt verleend via de SSA. U kunt telefonisch, online of persoonlijk een aanvraag indienen bij een lokaal SSA-kantoor. Ongeacht de manier waarop u zich aanmeldt, moet u de volgende items meenemen om uw aanvraag te voltooien:

 2. Zodra u bent goedgekeurd, krijgt u voordelen op de eerste dag van de zesde maand waarin de SSA bepaalt dat uw handicap is begonnen.

The Takeaway

 1. Uitkeringen voor mensen met een handicap zijn een grote hulp voor diegenen die worstelen met ernstige vormen van de ziekte van Crohn. Naarmate de ziekte vordert, wordt de behandeling steeds duurder. De storende, ongemakkelijke symptomen kunnen ook uw vermogen om te werken net zo beïnvloeden als voorheen.

 2. Houd er rekening mee dat zelfs als u niet in aanmerking komt voor de volledige standaard voordelen voor IBD, de SSA u mogelijk nog steeds een medische vergoeding toestaat om uw behandelingskosten te compenseren. U hebt ook het recht om een ​​bezwaarschrift voor uw claim te volgen, mocht u het gevoel hebben dat u ondanks SSDI nog steeds in aanmerking komt.

 3. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de SSDI-services van SSA op: 1-800-772-1213.

 4. Uitkeringen voor mensen met een handicap zijn een grote hulp voor diegenen die worstelen met ernstige vormen van de ziekte van Crohn. Naarmate de ziekte vordert, wordt de behandeling steeds duurder. De storende, ongemakkelijke symptomen kunnen ook uw vermogen om te werken net zo beïnvloeden als voorheen.

 5. Houd er rekening mee dat zelfs als u niet in aanmerking komt voor de volledige standaard voordelen voor IBD, de SSA u mogelijk nog steeds een medische vergoeding toestaat om uw behandelingskosten te compenseren. U hebt ook het recht om een ​​bezwaarschrift voor uw claim te volgen, mocht u het gevoel hebben dat u ondanks SSDI nog steeds in aanmerking komt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407