Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een grill kopen (deze afdrukken en mee winkelen)

Assimilatie natie

 1. De sneeuw is gesmolten, de roodborstjes zijn terug, en het is tijd om dat oude stuk rommel terug te recyclen en serieus te worden over het klaarmaken van je buitenkoken. Maar een online zoekopdracht of een uitstapje naar de grote dozenwinkel kan ontmoedigend zijn. Er zijn te veel grills om te tellen, te veel opties. Er zijn kleine wegwerpeenheden voor tailgating en enorme monsters die aan je achterklep vastzitten en evenveel wielen hebben als je SUV.

 2. En ze variëren in prijs. Een leuke hibachi die (echt) geweldige steaks kan maken, kan voor slechts $ 15 worden gekocht, en niet lang geleden zag ik een roestvrijstalen klus met zes wielen in mijn buurtwinkel waar stond dat "Financiering beschikbaar"!

 3. Een goede grill is een essentieel hulpmiddel voor de moderne kok, niet alleen als omleiding in de achtertuin, maar als een tweede oven. Wat het het beste doet, is vlees, zeevruchten en groenten met een unieke smaak maken, en vanwege de hoge hitte kan het dichter bij het steakhouse-vlees komen dan alles wat je met de meeste binnenovens kunt doen. Als het correct is geconfigureerd, kan het zelfs laag en langzaam geroosterd roken, evenals een toegewijde roker.

 4. Dit artikel is een gids om u te helpen beslissen welke functies u wilt bij het winkelen voor een grill. Maar er is geen enkel antwoord op de vraag "Wat is de beste grill?" omdat de vraag twee essentiële woorden mist: "voor mij". Vraag jezelf voordat je gaat winkelen wat je wilt koken. Ribs? Steaks? Er zijn twee heel verschillende kookprocessen nodig.

Dingen om te zoeken

 1. Elektra heeft niet dezelfde smaak als grills met verbranding, zoals houtskool, gas of pellets. Verbrandingsgassen creëren smaak. Ze worden ook niet heet genoeg om rood vlees op een donkerbruine ondergrond te krijgen zonder het interieur te gaar te maken. Ik raad ze alleen aan voor mensen in gebouwen waar gas en houtskool niet zijn toegestaan.

Hier zijn nog enkele koopgidsen

 1. Hoofdruimte. U wilt voldoende ruimte om een ​​kalkoen te roken, dus zorg dat er minstens 1 'hoofdruimte is tussen het kookrooster en de binnenkant van het deksel. Als er een warmhoudrek is, moet dit worden verwijderd.

 2. Prijs. Wat is de bottom line? Prijzen voor sommige gasgrills kunnen oplopen tot $ 5.000. Vergeet niet dat hoe meer opties, hoe duurder. Goede houtskoolgrills kosten $ 100 - 300. De oude betrouwbare, zeer capabele, veelzijdige en onverwoestbare Weber Waterkoker is verkrijgbaar voor minder dan $ 100. Je kunt een heel leuke gasunit krijgen voor $ 200 tot $ 400, en benijd de afgunst van de buurt voor $ 800. Maar houd er rekening mee dat kwaliteit niet noodzakelijkerwijs toeneemt met de prijs. Veel van de $ 1000 eenheden die ik heb gezien, voeren niet zo'n $ 400 eenheden uit. Aan de andere kant zal kwaliteit blijven. Ik had 15 jaar een Weber Genesis-gasgrill totdat ik het aan een neef gaf en hij heeft het vijf jaar gehad. Ik was te lui om er ooit een cover op te zetten (niet aanbevolen). Ik ken smoeone in de familie die om de vijf jaar een nieuwe grill koopt omdat hij blijft rotten.

 3. Hoge hitte. Als je van rood vlees met een mooie donkere korst houdt (veroorzaakt door de Maillard-reactie) en rood tot roze van binnen, zelfs op dunne steaks, dan wil je een grill die 600 graden of meer kan krijgen. Houtskoolgrills kunnen dit meestal doen, vooral als u de kolen tot net onder het kookoppervlak verhoogt. De meeste gasgrills kunnen die temperatuur niet bereiken tenzij ze de nieuwe "infrarood" branders hebben. Infraroodbranders gebruiken een gasvlam om een ​​keramische, glazen of metalen plaat oververhit te raken die meer warmte uitstraalt dan normale branders, in het 700degF plus-bereik. Als je veel steaks kookt, is dit een functie die je moet overwegen. Of u kunt het later toevoegen met GrillGrates. Ik heb er al mijn grills achtergelaten (vraag er niet om hoeveel).

 4. De afstand van de warmtebron tot het voedsel is cruciaal. Warmte verdwijnt snel als de bron weggaat van het voedsel volgens de omgekeerde kwadratenwet. Dit is een natuurkundewet die zegt dat sterkte omgekeerd evenredig is met het kwadraat van de afstand tot de bron en dat het van toepassing is op alle vormen van straling, inclusief licht en geluid. Stel je een kampvuur voor dat in de lucht zweeft met een biefstuk erboven. Als de temperatuur aan de oppervlakte van de onderkant van de biefstuk 500degF is met het vuur 4 "eronder, zal de biefstuk 8" boven de hitte dalen tot 125degF, niet 250degF, of 1/4 van de hitte. Als u de biefstuk nog 4 "hoger verplaatst, zou de temperatuur 1/9 of 56F zijn. Deze formule wordt enigszins gewijzigd door het feit dat de binnenkant van een barbecue reflecteert, zodat een deel van de warmte wordt opgevangen, maar u krijgt de idee.

 5. Smoking. Kan de grill vlees roken? Als dit mogelijk is, heeft u geen afzonderlijke, op zichzelf staande roker nodig. Om goed te kunnen roken, moet u de luchtstroom kunnen regelen. De Weber Kettle houtskoolgrill doet bijvoorbeeld prima werk omdat hij een uitstekende luchtstroomregeling en een strak deksel heeft. Voeg de $ 50 Smokenator toe en je kunt deelnemen aan het circuit. Gasgrills hebben meestal geen dichte deksels om verbrandingsgassen te laten ontsnappen en brandbaar gas te laten ontsnappen in geval van een vlamuitval. Je kunt er nog steeds op roken, je hebt gewoon meer hout nodig.

 6. Branders. Op gasgrills branden aluminiumbranders uit en roest gietijzerbranders. U wilt roestvrijstalen of koperen branders. Roestvrij 304 is de beste kwaliteit. Als je maar één grill hebt, probeer er dan een te krijgen met een infrarood- of aanbradenbrander zodat je steaks goed kunt doen. Let ook op de richting van de branders, van links naar rechts of van voren naar achteren. Ik geef de voorkeur aan branders die van voor naar achter lopen, omdat het gemakkelijker is om meerdere warmtezones in te stellen, heet, medium en laag voor het tegelijkertijd bereiden van verschillende gerechten of voor indirect koken. Gasgrills hebben meestal een warmteverspreider over de branders om ze te beschermen tegen druppelend vet en om de warmte gelijkmatiger te verdelen. Sommigen gebruiken metalen platen. Ze kunnen roesten en moeten af ​​en toe worden vervangen. Anderen gebruiken lavastenen of keramische rotsen. Ze verzadigen uiteindelijk met vet en moeten worden vervangen, hoewel sommige koks die ik ken denken dat ze hun best koken met ze zijn echt vettig.

 7. Starter of ontsteker. Gasgrills hebben een starter of ontsteker nodig. Sommige zijn elektrisch en hebben een batterij nodig. Anderen gebruiken een knop of draaiknop om een ​​vonk te genereren. Crossover-ontstekingen werken door eerst één brander aan te steken en de vlam gaat over naar andere branders. Elektronische starters zijn sneller, maar dit is geen dealbreaker. Er moet ook een handmatig ontstekingsgat zijn, dus als je ontsteker breekt, kun je een houten lucifer insteken of een aansteker steken. Houd lange houten lucifers bij de hand voor het geval de ontsteking mislukt zoals af en toe.

 8. Dat laat gas en houtskool achter. Nu is dit een debat zoals Mac vs PC of Democrat vs. Republican of Omnivore vs. Vegan. Het is een quasi-religie die wordt aangewakkerd door veel verkeerde informatie. Elk heeft voor- en nadelen en de keuze is niet zo eenvoudig als voorstanders willen dat u denkt. Lees voor de feiten mijn artikel over houtskool versus gas. Doe dit voordat je hieronder een opmerking maakt over "Houtskool Uber Alles!" Hier is een korte samenvatting:

 9. Gas is heel gemakkelijk om op temperatuur te komen en er is weinig opruiming. Maar alleen degenen met branders met brander of infrarood worden heet genoeg om steaks goed te doen (klik hier om meer te lezen over de speciale technieken die nodig zijn voor het bereiden van steak steaks). Maar voor kip, vis, groenten zijn ze zo goed als houtskool, zo niet beter.

 10. Houtskool heeft meer tijd nodig om op te zetten en schoon te maken, maar het genereert meer warmte en geeft een iets andere smaak.

 11. Maar als het gaat om direct grillen, is het feit dat, als alle dingen gelijk zijn, zoals kooktemperaturen, de meeste mensen het verschil in smaak tussen houtskool en gegrild gas niet kunnen zien voedsel. Dat is een grote als. Omdat de meeste gasgrills niet dezelfde hoge hitte kunnen bereiken als houtskool, is houtskool superieur voor het krijgen van die geweldige donkere korst op steaks. Als je sterke smeersels, marinades en sauzen gebruikt, zul je nooit smaakverschillen opmerken, vooral omdat ze bruin worden belemmeren (lees mijn artikel over marinades). Je denkt misschien dat je het kunt, maar blinde proeverijen hebben aangetoond dat je dat waarschijnlijk niet kunt. Dus als er weinig smaakverschil is, komt de keuze neer op functionaliteit. Daarom gebruik ik zowel gas als houtskool.

 12. Temperatuurregeling. De sleutel tot succesvol koken is temperatuurregeling. Met een goede grill kunt u multizones instellen, deksel naar beneden, roosteren met ten minste twee zones. Eén zone voor koken op hoge temperatuur, een andere voor langzamer koken op lage temperatuur. Lees mijn artikel over 2-zones en indirect koken voor meer informatie over dit belangrijke concept.

 13. Houtskoolgrills moeten u toelaten om de kolen aan de ene kant te duwen en de andere kant zonder kolen te laten. Ze hebben strakke deksels en dempers nodig die kunnen worden geopend of gesloten om zuurstof naar het vuur te regelen en dus de warmte te regelen. Sommigen hebben de mogelijkheid om de kolen te verhogen en te verlagen. Dit is een zeer goede zaak omdat warmte verdwijnt volgens de omgekeerde kwadratenwet die stelt dat de aan het vlees geleverde energie omgekeerd evenredig is met het kwadraat van de afstand tot de bron van de energie. In gewoon Engels betekent dit dat als de houtskool 2 "van het vlees is, er 4 keer zoveel energie aan het vlees wordt geleverd dan wanneer de kolen 4" verwijderd zijn, niet dubbel.

 14. Voor gasgrills wilt u minimaal twee branders, zodat er één aan en uit kan. Maar hoe meer hoe beter. Met drie of vier branders kunt u warme, gemiddelde en lage zones hebben. Je hebt ook een deksel nodig dat redelijk strak sluit om te roken. Helaas verzegelen maar heel weinig gassen. U wilt ook gelijkmatige warmte over het kookoppervlak. Pas op voor hotspots boven de branders.

 15. Pelletgrills zijn de meest geavanceerde van allemaal. Ze hebben meestal digitale thermostaatregeling. Stel het in en vergeet het. Sommige hebben zelfs poorten voor het aansluiten van vleesthermometers. De dag is niet ver weg wanneer dit tot andere grills zal komen.

 16. Grootte is belangrijk. De eerste beslissing is de grootte, die betrekking heeft op de prijs. Begin met te kijken naar het aantal vierkante inches van het primaire kookoppervlak. Dat is het belangrijkste kookrooster. Sommige fabrikanten vermelden het totale kookoppervlak en dat geldt ook voor het opwarmrek dat boven het primaire kookgebied hangt. Ja, je kunt daar koken, maar de warmte verdwijnt snel naarmate je verder van de vlam komt, zodat voedsel niet snel op het bovenste rooster kookt. Dit kan goed zijn en een afneembaar warmhoudrek is een leuke functie. Maar de belangrijke maat is de vierkante centimeters van het hoofdrooster. Vierkante inches worden berekend door de lengte te vermenigvuldigen met de breedte van het primaire kookoppervlak. Wanneer u beslist hoeveel oppervlak u nodig heeft, moet u er rekening mee houden dat u geen grill wilt verdringen, dat u minstens een centimeter laat tussen steaks of andere dingen die worden gekookt.

 17. Vuistregel: laat ongeveer 100 vierkante inch (10 "x 10") per persoon toe. Vraag jezelf af voor hoeveel mensen je normaal gesproken kookt. Vergeet het feest van 4 juli niet.

Krijg meer meathead

 1. Safety. Is het veilig voor kinderen en huisdieren? Zijn elektrische onderdelen beschermd tegen regen en sneeuw?

 2. Footprint. Past het op het balkon van uw appartement?

 3. Andere accessoires. Dekken? Aardgasadapter? Propaan brandstofmeter? Nachtlichten? Snijplanken? Storage? Bakplaten? Wokken? Steamers? Drink houders? Kunnen openers? Surround-geluid?

 4. Roosters. Het meeste grillen gebeurt door straling of convectie, maar waar het voedsel in contact staat met de roosters, gebeurt het koken door geleiding en zo krijg je goede knapperige grillsporen. Verchroomde of vernikkelde draadroosters laten geen grote sporen na en neigen te roesten. Gietijzeren roosters geleiden het vlees goed, maar ze moeten geolied worden om roestvorming te voorkomen. Ik hou van gebakken porselein of roestvrij roosters waarbij elke sport ongeveer 1/4 "breed of meer is. Ze geven grote brede grillstrepen en ze zijn gemakkelijk schoon te maken. Het beste van alles: porselein gecoat gietijzer. Maar je hebt een vorkheftruck nodig Om ze te verwijderen. Ga voorzichtig met porselein om, het kan barsten of barsten als je het druppelt. t laat waardeloze roosters de deal doden. Je kunt altijd vervangende roosters kopen zoals mijn favorieten, GrillGrates.

 5. Rotisserie. Rotisserie-koken is een uitstekende methode voor het bereiden van hele kippen en kalkoenen. De meeste houtskoolgrills kunnen niet worden uitgerust met een rotisserie en de meeste gasgrills kunnen. U hebt toegang tot elektriciteit nodig om hun elektromotoren te laten werken. Een goed draaispit moet een stevige motor en een contragewicht hebben om de lading in evenwicht te houden. De beste rotisseries zijn mandtypen in plaats van de meer gebruikelijke speer die het vlees doorboort en in het midden kookt. Rotisseries kosten meestal extra. Als ze alleen het speermodel hebben, slaat u dit over en krijgt u een mandtype van Weber.

 6. Thermometer. De meeste thermometers op roosters zijn bi-metaalachtig en niet nauwkeurig. Gewoonlijk is de temperatuur op vleeshoogte anders dan de temperatuur in de kap waar de thermometer leeft. Koop een goede digitale thermometer op een kabel die je naast het vlees kunt leggen. Als je dat doet, maakt het niet uit hoe slecht de thermometer van de grill is.

 7. Dubbele brandstof. Als u een grill voor vloeibaar propaan (LP) koopt, kan deze worden aangepast aan huishoudelijk aardgas als u dit wilt doen? Hoeveel kost de adapterkit?

 8. Karren en wielen. Veel grills komen op karren. Ze moeten goed gebouwd zijn, met stevige lassen en bouten. Sommige karren zijn ingesloten voor opslag. U wilt stevige planken en deuren. Controleer of ze regendicht zijn. U wilt niet dat uw houtskool of pellets nat worden. Misschien wilt u het ding verplaatsen wanneer u het instelt, dus het moet wielen hebben of gemakkelijk uit elkaar komen. Op echt regenachtige dagen rol ik mijn gasser tot aan de achterdeur zodat ik niet naar buiten hoef te gaan. Als het wielen heeft, hoe stevig zijn ze dan? Rubber of kunststof? En zijn ze groot genoeg om soepel te rollen op een ruw oppervlak zoals een terras, beton, straatstenen of het gazon?

 9. Zijplanken. Houten planken rotten. Zijn de planken stevig? Zullen ze een kalkoen vasthouden?

 10. Zijbranders. Een zijbrander is een handige, maar niet noodzakelijke functie. Ze zijn geweldig voor het maken van bijgerechten of het opwarmen van sauzen. Sommigen hebben zelfs een bakplaat die eroverheen zit, perfect voor eieren, vis of gegrilde kaasbroodjes. De meeste hebben moeite om het sudderen laag te houden, zodat ze je sauzen kunnen verbranden. In plaats van $ 200 te betalen voor een ingebouwde zijbrander, kunt u een losse brander goedkoop kopen.

 11. Vergadering. De meeste grills komen omver en ze kunnen lastig te monteren zijn. Als u niet over de benodigde tijd of hulpmiddelen beschikt, of niet zeker bent van uw vaardigheden, zullen veel verkopers voor u samenkomen. Voor een bedrag.

 12. Manual. Bestaat er een handleiding? Is het uit het Chinees vertaald door iemand die niet zo goed Engels spreekt?

 13. Cookbook. Sommige grills komen met een mooi kookboek. Zo niet, dan moet je mijn boek kopen als het uitkomt.

 14. Gemakkelijk schoon te maken. Kun je as of vet gemakkelijk verwijderen? Sommige houtskoolgrills hebben ascollectoren en de meeste gassers hebben vetcollectoren. Komen de roosters er gemakkelijk uit? Kun je de branders pakken om ze schoon te maken of te vervangen? Komt de vetopvangbak er gemakkelijk uit?

 15. Garantie en ondersteuning. Met wat voor garantie en / of garantie wordt deze meegeleverd? Controleer bij gassers de garantie op de branders, soms hebben ze een andere garantie dan de rest van de grill. Je wilt vijf tot tien jaar. Wat is de reputatie van de dealer? Is er een telefoonnummer en e-mail voor technische ondersteuning? Is de website informatief? Hoe zit het met de handleiding? Wat als u onderdelen nodig heeft? Hoe lang bestaan ​​ze al?

 16. Kleur. Vraag ik mijn vrouw.

Een vraag voor lezers

 1. Alle tekst en foto's zijn auteursrechtelijk beschermd (c) 2011 door Meathead en alle rechten zijn voorbehouden

 2. Ga voor meer informatie over Meathead, foto's, recepten en barbecue-informatie naar zijn website AmazingRibs.comDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407