Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een melkfruitdieet voor gewichtsverlies

Discussion

 1. Melk en fruit bevatten vaak beide minder calorieën dan graanproducten, eiwitrijke producten en bewerkte voedingsmiddelen, maar het beperken van uw dieet tot slechts één of twee soorten voedsel is geen gezonde manier om te verliezen gewicht. Hoewel melk en fruit fenomenale voedingsvoordelen hebben als onderdeel van een evenwichtiger eetplan, kunnen ze niet alle essentiële vitamines, mineralen en voedingsstoffen leveren die je lichaam nodig heeft om op zijn best te functioneren.

Foundation

 1. Een melk- en fruitdieet is in wezen een fruitarisch eetplan dat zowel melk als water en vruchtensap bevat. Een strikt fruitarisch dieet beperkt wat je eet tot alleen fruit, maar het Fruitarian Worldwide Network merkt op dat veel fruitariërs ook wat groenten, noten en zaden eten.

Voordelen

 1. U kunt snel veel gewicht verliezen op een melk- en fruitdieet, vooral als u caloriearm fruit en magere of magere melk kiest. Volgens de USDA bevat 1 kop magere melk slechts 85 calorieën en geen vet. Een middelgrote appel heeft ongeveer 95 calorieën, een middelgrote banaan heeft 105 calorieën en 1 kopje stukjes watermeloen heeft slechts 45 calorieën. Als je erin slaagt om dagelijks 1000 calorieën uit je normale dieet te snijden door dergelijk licht voedsel te eten, verlies je ongeveer 2 pond. per week. Er zijn ook voedingsvoordelen verbonden aan het drinken van melk en het eten van meer fruit. Volgens ChooseMyPlate.gov bouwt en herstelt magere zuivelproteïnen spier- en botweefsel en bevordert osteoporosepreventie, terwijl fruit kan helpen kanker, diabetes, botverlies, nierstenen, hartaanvallen en beroertes te voorkomen.

Nadelen

 1. Snel gewichtsverlies lijkt misschien een waardig doel, maar het is niet altijd duurzaam of gezond. MayoClinic.com specialist in preventieve geneeskunde Donald Hensrud, M.D., wijst erop dat het verliezen van meer dan 2 pond. per week kan wijzen op verlies van watergewicht of mager spierweefsel, en de Centers for Disease Control and Prevention merken op dat mensen die snel afvallen minder snel geneigd zijn om het op de lange termijn af te houden dan mensen die geleidelijk ponden. Een ander probleem is dat melk en fruit niet aan alle voedingsbehoeften voldoen. Om voldoende gezonde vetten en variatie tussen vitamines en mineralen te krijgen, moet je ook groenten, granen en magere eiwitten eten.

Overwegingen

 1. Raadpleeg uw arts voordat u aan een nieuw dieet of afslankplan begint. Als u ervoor kiest om een ​​plan voor het eten van melk en fruit te proberen, is het voordelig om het slechts enkele dagen of een week vast te houden om tekorten aan voedingsstoffen, vermoeidheid, duizeligheid en andere mogelijk negatieve bijwerkingen te voorkomen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407