Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Een typisch menuplan voor een dagelijks dieet

Uw beste optie

 1. Het Every-Other-Day-dieet is ontwikkeld door universitair hoofddocent Dr. Krista Varady van de Universiteit van Illinois, die volgers instrueert om dagen van reguliere maaltijden af ​​te wisselen met dagen van niet meer dan 400 tot 500 calorieën voor vrouwen en 500 tot 600 calorieën voor mannen. Uw menu op de caloriearme dagen bestaat uit slechts één maaltijd die tussen de middag en 14:00 uur wordt geconsumeerd. en vereist vooraf planning. Een studie gepubliceerd in 2006 in "Medical Hypotheses" gaf aan dat dit soort intermitterend vasten gewichtsverlies kan bevorderen en gezondheidsvoordelen kan bieden, maar overleg met uw arts voordat u begint.

Ga voor soep en een salade

 1. Een vrouw op de 500-caloriedag van het Every-Other-Day-dieet kon een kom met weinig of geen natriumgroente of tomatensoep eten, bereid met water en een salade van slabladeren gegarneerd met ongeveer 1/2 kop zonder vel gekookte kip, gekleed met citroensap en vers gemalen peper, gevolgd door 1 1/4 kop fruitsalade bereid met vers fruit zoals aardbeien, peren, meloen en mandarijn. Deze maaltijd zou tot 475 calorieën bevatten, afhankelijk van het merk soep. Mannen konden een middelgrote volkoren dinerrol van 96 calorieën toevoegen voor een maaltijd van 566 calorieën.

 1. U hoeft geen rundvlees op te geven in het Every-Other-Day-dieet zolang u een mager stuk zoals ossenhaas of entrecote kiest en de bijgerechten caloriearm houdt. Voor een maaltijd van 456 calorieën geschikt voor vrouwen op het plan, hebben 3 ons geschroeide biefstuk gegarneerd met carmelized uien en verkruimelde blauwe kaas geserveerd met 1/2 kopje polenta en 1 kopje snijbiet gebakken in 1 theelepel olijfolie en gekruid met vers citroensap. Om 80 extra calorieën voor mannen toe te voegen, voeg 1 kop gestoomde asperges besprenkeld met 1 theelepel olijfolie toe.

Werken in zeevruchten

 1. Zeevruchten op uw calorie-beperkte dagen kunnen ervoor zorgen dat u voldoende hart-gezonde omega-3-vetzuren krijgt. Een 451-calorie optie voor vrouwen kan 3 gram garnalen zijn gebakken met uien, knoflook, jalapenos en in blokjes gesneden verse tomaten, verstopt in een 6-inch maistortilla, samen met een kwart van een gehakte avocado en geserveerd met 1/2 kopje bruin rijst. Een man kan het aantal calorieën verhogen tot 553 door een portie van 102 calorieën, 1 kopje boerenkool in olijfolie en gekruid met knoflook, rode wijnazijn en gemalen rode peper toe te voegen.

Sla het vlees over

 1. Een vleesloze maaltijd van 473 calorieën voor vrouwen die het Every-Other-Day dieet volgen, kan bestaan ​​uit een plak volkoren pizza gegarneerd met barbecuesaus, zwarte bonen, verse maïskorrels, in blokjes gesneden tomaten en geraspte mozzarella met een 3/4-kops portie pompoensoep gemaakt met groentebouillon en 3/4 kop fruitsorbet. Mannen kunnen 1 kopje bloemkoolsalade gemaakt met mayonaise met minder vet toevoegen voor 48 extra calorieën, of, als hij zuivelproducten consumeert, 1/2 kopje gewone, magere yoghurt gemengd met 1/2 kopje fruit zoals bosbessen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407