Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Eiertomaatdieet

Voorbehoud

 1. Verschillende versies van het eierdieet zijn beschikbaar op verschillende websites, en de meest voorkomende is een koolhydraatarme versie, volgens de website van Every Diet. Naast het tweemaal per dag eten van eieren, wordt in de instructies op de meeste dagen tijdens de lunch of het avondeten ook tomaten gegeten. Strikt het volgen van het dieet is verondersteld om gewichtsverlies van 10 pond in 10 dagen te veroorzaken. Het is bedoeld om slechts twee weken of minder te volgen.

Hoofdkenmerk

 1. Het dagelijkse menu voor het eierdieet bevat twee of meer eieren voor het ontbijt samen met een bijgerecht, volgens elk dieet. Lunch of diner omvat een andere portie eieren, hoewel sommige versies een vervanging van magere eiwitten toestaan. Alle eieren moeten gekookt of gepocheerd zijn en vrouwen met een kleine omlijsting mogen slechts één ei per maaltijd eten, adviseert de website van Lucille Roberts.

Aanvullende voedingsmiddelen

 1. Andere toegestane voedingsmiddelen zijn redelijke porties gekookt of geroosterd mager vlees, inclusief rundvlees, lam, gevogelte en vis. Varkensvlees en schaaldieren zijn niet acceptabel in dit dieet. U kunt dagelijks een of twee porties fruit hebben en onbeperkte hoeveelheden salade en koolhydraatarme groenten, zoals tomaten. Slasaus of boter is niet toegestaan. Het dieet omvat geen brood, pasta of aardappelen. Alcohol is tijdens het dieet verboden.

Menu

 1. De websites Every Diet en Lucille Roberts bieden beide voorbeeldmenu's voor het eierdieet. Het ontbijt bestaat elke dag uit een of twee eieren, een halve grapefruit, koolhydraatarme groenten of magere eiwitten. Een ander ei dat later op de dag wordt geserveerd, kan een omelet met spinazie en tomaat zijn. Eet voor het diner mager vlees, kip of vis samen met een sla, wortel en tomatensalade. De Lucille Roberts-versie maakt vervanging mogelijk voor de tweede portie eieren na de eerste week. U kunt 3 ons mager rundvlees, 1/2 kop zalm, 8 ons sardines, 1 klein blik tonijn, twee frankfurterworsten of 1/2 kop kwark vervangen.

Andere richtlijnen

 1. Eet niet tussen de maaltijden op het eierdieet en doe uw best om elke dag op hetzelfde tijdstip te eten, adviseert de site van Lucille Roberts. Sla geen maaltijden over. Drink minstens zes glazen water per dag. U kunt ook koffie en thee drinken, maar voeg geen room of suiker toe. Neem elke dag een multivitamine.

Overwegingen

 1. Eiwitrijke, koolhydraatarme diëten helpen volgens elk dieet de eetlust te verminderen. De website waarschuwt echter dat dit specifieke dieet geen gezond of evenwichtig plan is. Het elimineert hele voedselgroepen en talloze groenten, dus het is niet nuttig voor een langetermijnplan. Bovendien, zonder te leren hoe u eetgewoonten kunt veranderen, is gewichtstoename waarschijnlijk.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407