Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Eiwitrepen die u helpen aan te komen

Gezonde snacks voor zwangere vrouwen

 1. Of u nu probeert aan te komen in de vorm van spiermassa of gewoon een paar kilo wilt toevoegen om algemene gezondheidsredenen, het innemen van voldoende calorieën kan soms lastig zijn.

 2. Als u het eten van voldoende voedsel een uitdaging vindt, kunt u het bijvoorbeeld gemakkelijker maken om uw dieet aan te vullen met eiwitrepen. Deze eiwitrijke, calorierijke repen zijn een handige snack voor onderweg die het volgen van een dieet met gewichtstoename veel gemakkelijker kan maken.

Nutritionele verdeling van eiwitrepen

 1. Afhankelijk van het type reep dat u koopt, zullen de ingrediënten en voedingswaarden variëren.

 2. Een typische eiwitreep bevat ongeveer 280 calorieën - ongeveer hetzelfde als een kalkoensandwich - merkt Carol A. DeNysschen op, professor in de voeding aan SUNY Buffalo State. DeNysschen voegt eraan toe dat de meeste mensen zich voller voelen als ze een broodje kalkoen eten, maar als je moeite hebt om voldoende calorieën te eten, is de minder verzadigende reep misschien de betere optie.

 3. Een eiwitreep moet minimaal 15 gram eiwit bevatten, merkt trainer en sportarts Phoenyx Austin op. Bovendien moet het minstens 6 gram vezels bevatten, geen transvetten en minder koolhydraten dan eiwitten. Een andere bonus is als het eiwit uit wei of caseïne komt.

 4. Enkele van uw beste weddenschappen als het gaat om eiwitrepen die u helpen aan te komen zijn:

 5. * OPMERKING: deze keuzes komen uit de top 10 eiwitrepen die in 2018 zijn beoordeeld door een samenwerking tussen WorkoutSupplements-beoordelingen en beoordelingen van fitness-experts en enthousiastelingen.

Calorieën tellen

 1. Er bestaan ​​verschillende soorten repen - eiwitrijke repen voor gewichtsverlies dieet; eiwitrijke, calorierijke repen voor mensen met een gewichtstoename als doel; of degenen ontworpen als bodybuilding bars. In sommige gevallen kunnen medische problemen aanleiding geven tot het gebruik van eiwitproducten, zoals gewichtstoename voor anorexia.

 2. Als u wilt afvallen, wilt u een reep met veel calorieën. Voor gewichtstoename moet je meer calorieën consumeren dan je verbrandt, dus het is van vitaal belang dat je een reep kiest die je dagelijkse calorie-inname helpt zonder dat je je te vol voelt.

Eiwitrepen versus eten

 1. Natuurlijk voedsel is altijd de beste voedingsbron voor uw lichaam, zelfs wanneer u probeert aan te komen. De calorieën en eiwitten in een eiwitreep hebben geen significant ander effect op uw gewichtstoename dan dezelfde hoeveelheid calorieën en eiwitten uit hele voedingsmiddelen halen.

 2. U kunt uw eiwitten gemakkelijk halen uit mager vlees, peulvruchten en groenten. Eiwitrepen kunnen echter toegevoegde suikers bevatten, waarschuwt diëtist Kristin Willard. Bovendien mis je mogelijk essentiële voedingsstoffen en vezels die je in voedsel krijgt en zijn repen prijzig.

Lees het voedingswaarde-etiket

 1. Pas bij het kopen van eiwitrepen op dat ze kunnen zeggen dat ze suikervrij zijn maar suikeralcoholen bevatten. Deze ingrediënten kunnen maagproblemen en een opgeblazen gevoel veroorzaken. Lees het etiket om er zeker van te zijn dat er geen ongezonde transvetten in uw eiwitreep zitten.

 2. Controleer altijd het suikergehalte en vermijd ingrediënten zoals high-fructose glucosestroop, fructose, dextrose maltodextrine, sucrose of bruine rijststroop die niet alleen niet voedzaam zijn, maar ook suikerpieken in uw bloed kunnen veroorzaken, waarschuwt Trainingssupplementen. Zorg er ook voor dat er geen synthetische conserveermiddelen en additieven zijn die u niet in uw lichaam nodig zou hebben.

Maak uw eigen eiwitreep

 1. Vooraf gemaakte eiwitrepen kunnen zo nu en dan handig zijn en aan uw caloriebehoeften voldoen, maar om ervoor te zorgen dat u er een krijgt die precies goed voor u is, zou een betere optie kunnen zijn om uw eigen.

 2. Diëtist Georgie Fear raadt aan om een ​​hoogwaardig eiwitpoeder, volle granen, noten, zaden en lijnzaad te gebruiken om een ​​gezondere reep te krijgen. Gebruik voor een calorierijke reep haver, gedroogd fruit, pindakaas of cashew-boter en gehakte noten.

 3. Vooraf gemaakte eiwitrepen kunnen zo nu en dan handig zijn en aan uw caloriebehoeften voldoen, maar om ervoor te zorgen dat u er een krijgt die precies goed voor u is, zou een betere optie kunnen zijn om uw eigen.

 4. Diëtist Georgie Fear raadt aan om een ​​hoogwaardig eiwitpoeder, volle granen, noten, zaden en lijnzaad te gebruiken om een ​​gezondere reep te krijgen. Gebruik voor een calorierijke reep haver, gedroogd fruit, pindakaas of cashew-boter en gehakte noten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407