Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Feiten over Lacto-Ovo Vegetarisch

Week 4

 1. Week vier, "Hasta la Pasta", gaat over het voltooien van de rauwe manier van eten. In week 1 at je volkorenpasta in plaats van witte bloempasta. Omdat pasta gaar is, elimineer je deze week deze helemaal uit je dieet. In plaats van je typische pastagerecht bereid je de geraspte courgette met plantaardige gehaktballetjes en rauwe tomatensaus. Dr. Oz merkt op dat deze week misschien wel je meest uitdagende is, omdat je een 100% rauw dieet eet. Evalueer wat je het leukste vond aan het dieet van rauwe voedingsmiddelen en neem deze gerechten en voedingsmiddelen op in je normale dieet.

In principe melk en eieren

 1. Lacto-ovo-vegetariërs zijn vegetariërs die zuivelproducten en eieren in hun voeding opnemen. De "lacto" verwijst naar melkproducten, afgeleid van het woord lactatie. "Ovo" verwijst naar ei of eicel. Lacto-vegetariërs eten geen rood vlees, wit vlees of vis. Ondanks deze dieetbeperkingen hebben lacto-ovo-vegetariërs nog steeds veel voedselopties, waaronder populaire producten zoals ijs en pizza.

Cholesterol is nog steeds een factor

 1. Een lacto-ovo vegetarisch dieet volgen geeft u geen vrije doorgang van cholesteroltesten. Veel mensen geloven ten onrechte dat vegetarisch eten automatisch resulteert in een lager cholesterolgehalte. Als u dagelijks eieren en zuivelproducten consumeert, heeft u mogelijk nog steeds een hoog cholesterolgehalte. U moet nog steeds uw inname of eieren en zuivelproducten beperken om een ​​gezond cholesterolgehalte te behouden. Probeer voor variëteit yoghurt en melk van andere dieren, waaronder schapen, geiten en waterbuffels. Natuurvoedingswinkels dragen deze producten meestal.

Ontmoet je nieuwe vlees

 1. Vegetariërs van Lacto-ovo kunnen een verscheidenheid aan vleesvervangers gebruiken bij het bereiden van hun favoriete recepten. Seitan, ook bekend als tarwevlees, wordt gemaakt van tarwegluten. Het is rijk aan eiwitten en heeft een vlezige textuur, waardoor het een goede vervanger is voor rundvlees of kip. Bonen dienen als een goede vleesvervanger in chili- en soeprecepten. Gebakken tofu is een goede vervanger voor kip. Tofu krijgt een slechte rap, maar het is een veelzijdig voedsel en is behoorlijk lekker als het goed wordt bereid. Als je je eiconsumptie wilt beperken, is tofu een goede vervanger voor eieren.

Ethische overwegingen

 1. Vegetariërs van Lacto-ovo die om ethische redenen gemotiveerd zijn, eten meestal geen kaas gemaakt van stremsel, de darmwand van een dier. Ze vermijden ook het eten van vegetarisch voedsel dat wordt gekookt of gebakken in olie die wordt gebruikt om vlees en dierlijke producten te bereiden of voedsel dat wordt bereid in pannen of kookgerei dat wordt gebruikt om vlees te bereiden. Personen die om gezondheidsredenen vlees opgeven, houden zich meestal niet bezig met deze aspecten. Sommige lacto-ovo-vegetariërs consumeren alleen scharreleieren of "kooivrije" eieren en biologische melk.

 1. Veel nieuwe vegetariërs kunnen er baat bij hebben anderen niet op de hoogte te stellen van hun nieuwe voedingskeuzes. Het kan moeilijk en soms onhandig zijn om je nieuwe eetgewoonten aan anderen uit te leggen, vooral als je enkele weken eerder in het plaatselijke steakhouse bent gezien. Wacht enkele maanden voordat je vrienden en familie op de hoogte stelt van je dieetbeperkingen, zodat je succes niet in gevaar komt.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407