Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Franse vrouwen krijgen geen dik dieet: recensie

Eieren in Cholula hete saus

 1. Het is moeilijk om te weten hoe gezond ons voedsel tegenwoordig is. Fabrikanten van voedingsmiddelen en dranken zijn super bedreven in het misleiden van consumenten met gezondheidsgerelateerde verpakkingen en modewoorden - terwijl ze hun producten proppen met suiker.

 2. Groepen zoals de American Heart Association (AHA) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bevelen aan dat vrouwen hun dagelijkse suikerinname beperken tot 6 theelepels of 24 gram per dag, en mannen beperken tot 9 theelepels of 36 gram. Dat maakt elke 4 gram suiker gelijk aan 1 theelepel, dus de wiskunde telt snel!

 3. De kleverige situatie is dat veel van onze dagelijkse voedselselecties veel hoger zijn dan die aanbevolen hoeveelheden, en porties per container worden niet vaak in rekening genomen bij het consumeren van onze favoriete lekkernijen.

 4. Kun je zien welk gemeenschappelijk product meer suiker bevat per aanbevolen portie?

Wat is het?

 1. De Franse vrouwen worden niet dik Dieet is gebaseerd op het eten van voedsel van hoge kwaliteit in gematigde porties. De maker, Mireille Guiliano, beweert dat Franse vrouwen geen dieet volgen en dat ze geen calorieën tellen of maaltijden overslaan. In plaats daarvan ontwikkelen ze een evenwichtige relatie met voedsel. Deze evenwichtige relatie noemt Guiliano een "Franse zen."

 2. Het dieet is gericht op het eten van een uitgebalanceerde groep voedingsmiddelen, waaronder mager vlees, vers fruit, groenten, brood, olijfolie en veel water. Alles gaat, met mate - zelfs voedsel dat normaal gesproken verboden is uit diëten, zoals chocolade en wijn. Dit is geen dieet om calorieën te tellen of voedsel te snijden. Het gaat erom te genieten van wat je eet en je lichaam te voeden wat het nodig heeft om gezond te blijven.

 3. Portiecontrole is de sleutel tot dit dieet. Guiliano suggereert dat langzaam eten je zal helpen je tevreden te voelen met kleinere porties voedsel. Franse vrouwen eten met alle vijf de zintuigen, waardoor ze minder kunnen eten omdat ze opletten en de smaak van het eten proeven. Portiegroottes in Amerika zijn uit de hand, zegt Guiliano. Als je de grootte van een croissant in Frankrijk vergelijkt met die in de Verenigde Staten, wordt meteen duidelijk waarom Franse vrouwen typisch gebak kunnen eten voor het ontbijt en in vorm kunnen blijven, terwijl Amerikaanse vrouwen dat niet kunnen. Volgens Guiliano moeten Amerikanen kwaliteit boven kwantiteit stellen en leren vertragen om eten echt te waarderen.

 4. Een ander essentieel aspect van het dieet is het innemen van veel vloeistoffen door elke dag veel water te drinken en regelmatig kruidenthee en soep te eten.

 5. Hoewel niet verplicht, promoot Guiliano ook een "magische" preisoep als onderdeel van haar dieetplan. Deze soep wordt verondersteld te worden gemaakt en geconsumeerd als onderdeel van een kick-off weekend - in feite een detox die bedoeld is om je lichaam en je eetlust te resetten. De soep bestaat uit 2 pond prei, voldoende water om ze te bedekken, en weinig anders. Het is bedoeld om één kopje per keer te worden ingenomen, elke drie uur, voor de hele zaterdag tot het diner op zondag.

De belofte

 1. Guiliano beweert dat een mediterraan beïnvloed dieet en een evenwichtige relatie met voedsel zal leiden tot een gezond gewicht en levensstijl. Dit is geen quick-fix plan voor gewichtsverlies; het is een verandering in levensstijl die Guiliano omschrijft als een "juiste herschikking, resetten van de wijzerplaten van je lichaam, [!en

 2. Het plan van Guiliano belooft dat je kunt inkrimpen zonder alle fijnere (en meer decadente) dingen in het leven op te geven.

Voors en tegens

 1. De Franse vrouwen worden niet dik. Dieet is een gezonde benadering van gewichtsverlies, met als doel de schuldgevoelens die zo vaak met voedsel worden geassocieerd weg te nemen en te vervangen door een gezonde relatie met voedingsmiddelen. Een deel van wat geweldig is aan dit dieet, is dat het het eten van hoogwaardige voedingsmiddelen bevordert - en er echt van geniet. Guiliano wil van eten een speciale tijd maken. Ze vraagt ​​lezers om de televisie uit te zetten, aan een tafel te zitten en op te letten wat ze eten.

 2. Er is niets volledig verbannen van de Franse vrouwen worden geen vetdieet, behalve voor bewerkte voedingsmiddelen. Alles wat vers is prima - zelfs chocolade, gebak en stokbrood - zolang het maar met mate wordt geconsumeerd.

 3. De keerzijde is dat dit dieet moeilijk kan zijn voor mensen zonder veel tijd en geld. Gaan zitten voor een langzame, ontspannen maaltijd is een luxe die veel mensen met een druk leven gewoon niet hebben. Bovendien is het niet eenvoudig om verse, hoogwaardige ingrediënten te krijgen. Ze kunnen moeilijker te vinden en duurder zijn om te kopen.

 4. Voor degenen die het magische preisoep-detoxweekend overwegen, moeten ze weten dat dit geen bijzonder gezonde beweging is. Deze soep heeft een gebrek aan voedingswaarde en hoewel het weekend kan leiden tot gewichtsverlies, zal het waarschijnlijk alleen leiden tot een verlies van watergewicht. Sommige mensen voelen zich geweldig na detoxen, maar dit is waarschijnlijk omdat deze plannen hen helpen verwerkt voedsel, ongezonde vetten en toegevoegde suikers te vermijden - een prestatie die op andere (voedzamere) manieren kan worden bereikt. Het is ook belangrijk op te merken dat mensen wordt geadviseerd om het rustig aan te doen tijdens hun preiweekend, wat suggereert dat het je lichaam niet de juiste brandstof geeft voor dagelijkse activiteiten.

 5. Op de website van French Women Don't Get Fat Diet staat een prikbord waarop mensen hun prei-soepweekend bespreken. Velen melden positieve ervaringen met het weekend en zeiden dat het hun verlangens in bedwang hield en hen hielp zich te concentreren op hun eten. Vele anderen zeiden echter dat ze zich extreem hongerig voelden en kozen ervoor om deze detox het hele weekend niet te handhaven.

Healthline zegt

 1. Dit is een uitgebalanceerd dieet dat kwaliteit boven kwantiteit bevordert. Guiliano is gepassioneerd door verse ingrediënten en viert het genot van eten. Er zijn geen calorietelling of gereglementeerde regels op dit dieet, wat helpt om dit een realistische strategie voor gewichtsverlies op lange termijn te maken. De nadruk op het innemen van voldoende water is ook geweldig, omdat veel volwassenen niet elke dag voldoende vocht drinken.

 2. Een van de grootste nadelen van dit dieet is het preisoepweekend, dat niet verplicht is. Hoewel er niets mis is met het uitproberen van wat preisoep om te zien of je dit groentegerecht aan je gezonde repertoire wilt toevoegen, raden we niet aan om er een heel weekend van te genieten. Als u deze detox wilt proberen, overweeg dan om er eerst met uw arts over te praten, vooral als u worstelt met de bloedsuikerspiegel.

 3. Hoewel Guiliano gezonde voedingsmiddelen zoals fruit en groenten promoot, legt ze meer nadruk op het belang van smaak en waardering van voedsel. Guiliano suggereert het eten van fruit en groenten die in het seizoen zijn en smaakvoller zijn dan die die dat niet zijn. Het eten van een stuk kwaliteitschocolade in tegenstelling tot een standaard snoepreep is elke keer een smakelijkere en gezondere keuze. We zijn het daar helemaal mee eens! Nogmaals, dit kan echter een duurdere en tijdrovende manier van eten zijn dan sommige mensen zich redelijk kunnen veroorloven.

 4. Volgens Guiliano is het eten van kleinere porties voedsel van hoge kwaliteit de sleutel tot het succesvol verliezen en behouden van een gezond gewicht. Ze vindt het niet nodig om te trainen in de sportschool om een ​​gezond gewicht te bereiken. Ze schrijft dat Franse vrouwen niet van de sportschool houden en hun lichaamsbeweging krijgen door overal naartoe te lopen.

 5. Stop nog niet met uw trainingssessies in de sportschool! De typische Amerikaanse levensstijl is er niet een die voldoende dagelijks wandelen omvat, dus extra oefening is een noodzaak. We zijn het ermee eens dat een run op de loopband of een wekelijkse spinningles op zichzelf niet tot een perfecte gezondheid zal leiden. Maar oefening in welke vorm dan ook, naast een gezond dieet, is de sleutel tot gezond gewichtsverlies en wordt absoluut aanbevolen.

 6. Wat zijn enkele andere dingen die ik kan doen om mijn relatie met eten te verbeteren?

 7. Denk aan uw honger en verzadiging op een schaal van 1 tot 10, waarbij 1 extreem of vraatzuchtig honger heeft en 10 tot de rand gevuld is met pijnlijke volheid. Probeer een snack of maaltijd te eten als je ongeveer een 3 hebt en stop met eten als je een 7 bereikt. Satiety bereikt zijn maximum ongeveer 20 minuten na het starten van een maaltijd, dus langzamer eten en meer aandacht besteden aan waar je honger hebt -Satiety schaal tijdens uw maaltijd kan helpen bij het eten en helpen voorkomen dat te veel eten.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407