Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Fried Clams Nutrition

Mosselen eten kan allergische reacties veroorzaken

 1. Gebakken schelpdieren, gemaakt door hele schelpdieren of schelpstroken te paneren en te frituren, is een algemeen verkrijgbaar voedsel. Softshell-kokkels worden soms gebruikt om dit gerecht te maken, evenals andere soorten kokkels.

 2. Hoewel sommige soorten zeevruchten vaak onveilige hoeveelheden kwik bevatten, wordt deze verontreiniging over het algemeen niet in grote hoeveelheden in kokkels gevonden. Dit voedsel bevat echter nogal wat vet.

Calorieën

 1. De calorieën die u op een dag binnenkrijgt, moet gelijkmatig over uw maaltijden worden verdeeld, samen met verschillende caloriearme snacks. Het meest voordelige bereik van calorieën voor een enkele maaltijd is 300 tot 600, afhankelijk van uw geslacht en het aantal toegewezen calorieën voor uw maaltijdplan.

Fat

 1. Ongeveer de helft van de calorieën in een portie gebakken kokkels van 3 ons is afkomstig van vet, wat ver boven de aanbevolen richtlijnen van 10 procent ligt. U kunt nog steeds gefrituurde kokkels in uw maaltijdplan opnemen, als u echter het voedsel dat u voor die dag eet nauwlettend in de gaten houdt en ervoor kiest om vetarm voedsel te kiezen. [! 3470 => 1140 = 3!

Koolhydraten

 1. Uw lichaam is afhankelijk van de koolhydraten en eiwitten in uw dieet als gezonde energiebronnen. Een portie van drie ons gebakken kokkels biedt u 29 gram koolhydraten. Neem voldoende koolhydraatrijk voedsel in uw dieet op om elke dag minstens 130 gram te eten.

Protein

 1. Deze portie gebakken mosselen draagt ​​ook negen gram eiwit bij aan een maaltijdplan. Het Institute of Medicine suggereert dagelijks 46 tot 56 gram eiwitten te consumeren voor een optimale gezondheid. Eiwit helpt je spieren op te bouwen en cellen te herstellen, en helpt je lichaam ook enzymen en hormonen te produceren.

Sodium

 1. Controleer uw maaltijdplan op natrium wanneer gebakken mosselen in het menu verschijnen. Een 3-oz. portie bevat 309 miligram. Hoewel dit de door het Institute of Medicine aanbevolen limiet van 1500 mg per dag niet opgebruikt, is er genoeg toegevoegd zout in het voedsel dat veel mensen dagelijks eten om aandacht te schenken aan het natriumgehalte in een portie mosselen. Het consumeren van te veel zout kan leiden tot hoge bloeddruk en andere gezondheidsproblemen.

Meer over MyPlate

 1. LIVESTRONG MyPlate calorie-tracker-app voor iPhone en Android heeft miljoenen mensen geholpen om op een gezonde manier af te vallen - door ondersteuning te krijgen van een actieve gemeenschap tijdens het volgen van hun eten en sporten. MyPlate is altijd een best beoordeelde app en biedt de nieuwste technologie in een gebruiksvriendelijke tool met miljoenen voedingsmiddelen en recepten, in-app workouts van 5 minuten en een krachtige ondersteuningscommunity.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407