Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Fruitthee zonder cafeïne

Potentiële

 1. Vruchtenthee zijn warme dranken die alleen echt vruchtensap bevatten of de zoetheid van exotisch fruit doordrenken met aardse thee, kruiden en specerijen. Hoewel sommige soorten echte theebladeren bevatten, kun je op elk moment van de dag genieten van kruiden- of niet-cafeïnevruchtige fruitsoorten, zonder je zorgen te maken dat de cafeïne je 's nachts wakker houdt. Vruchtentheeën bieden een alternatief voor echte thee of koffie, en je hebt een overvloed aan fruitessenties om uit te kiezen.

Voordelen van fruitthee

 1. Als u geniet van een warme kop thee met frambozen of appels, drinkt u een weg naar een betere gezondheid. Net als het verse fruit waarvan ze zijn gemaakt, bevatten fruitthee verschillende mineralen, vitamines en antioxidanten. Het drinken van fruittheeën waaraan geen cafeïnehoudende thee is toegevoegd, is bovendien goed voor je botten. Volgens een studie gepubliceerd in het "European Journal of Nutrition", kan een kopje zeer sterk gebrouwen thee, die ongeveer 45 milligram cafeïne bevat, ervoor zorgen dat 2 tot 3 milligram calcium uit je lichaam loogt.

Pure Fruit Teas

 1. Pure fruitthee wordt gemaakt van infusies van smaken uit het sap van vers fruit zoals appel, kers, framboos, zwarte bes, bosbes, sinaasappel, aardbei en perzik. Thee van puur fruit is technisch gezien geen thee; het zijn infusies van fruitextract of sap, ook bekend als tisanes. Je kunt je eigen pure fruitthee maken door geconcentreerd vruchtensap te gebruiken of vers fruit in heet water te weken. De Harvard School of Public Health adviseert echter dat vruchtensap veel natuurlijke suikers bevat en met mate moet worden geconsumeerd. Hoewel fruitthee wordt afgezwakt, bevatten ze nog fruitsuikers.

Maak de jouwe Decaf

 1. Vruchtenthee kan ook een mengeling van gedroogd fruitextract, kruiden en theebladeren bevatten. Elk type theebladeren in deze combinaties voegt cafeïne toe; kies cafeïnevrije variëteiten om de smaak en textuur van echte thee te krijgen zonder cafeïne. Deze thee omvat variëteiten zoals Earl Grey, groene thee, zwarte thee en oolong thee, maar ze worden verwerkt om cafeïne te verwijderen. Thee met fruit doordrenkt met bergamot of Citrus-gearomatiseerde Earl Grey-thee en zwarte bessen zwarte thee en groene thee met appelsmaak.

Ga kruiden

 1. De meeste echte kruidenthee bevat geen cafeïne, waardoor ze veilig zijn voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. De American Pregnancy Association merkt op dat kruidenthee de wortels, bloemen, bessen, zaden en bladeren van verschillende kruidenplanten bevat. Ze bevatten geen echte theebladeren, waardoor ze cafeïnevrij zijn. De fruitsmaak in kruidenthee komt van toegevoegde vruchtensap-extracten of gedroogde bessen en schil. Controleer de ingrediënten op je fruitthee om er zeker van te zijn dat deze geen echte thee of yerba mate bevat, die is gemaakt van het hulstblad en wel cafeïne bevat.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407