Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Fuji Apple gezondheidsvoordelen

Variatie toevoegen

 1. Appels zijn gewone en goedkope voedingsmiddelen die ook erg voedzaam zijn. De Fuji-appelvariëteit is groot en lichtrood van kleur. Het blijft goed en levert verschillende voedingsstoffen die belangrijk zijn voor uw gezondheid, zoals vitamine C. Het toevoegen van een Fuji-appel per dag kan uw arts echt weghouden.

Bioflavonoids

 1. Bioflavonoïden zijn aanwezig in plantaardig voedsel, zoals Fuji-appels, en komen op veel manieren uw gezondheid ten goede. De Fuji-appel heeft de hoogste algehele concentratie bioflavonoïden van elke appelsoort. Bioflavonoïden zijn belangrijk voor de gezondheid omdat ze u beschermen tegen ziektes, zoals hartaandoeningen en kanker. Ze zijn ook essentieel voor het handhaven van uw niveau van gezondheid en gunstig voor het beheersen van uw gewicht. Regelmatige consumptie van appels, zoals Fujis, kan uw risico op longkanker aanzienlijk verminderen - tot 50 procent, volgens het boek "The Fat Flush Foods."

Fiber

 1. Appels zijn een opmerkelijke bron van vezels en de Fuji-appel levert tussen de 4 en 5 gram vezels. Het grootste deel van de vezels in een Fuji-appel zit in de schil, dus het eten van een appel met de schil geeft je het meeste voordeel. Je lichaam heeft voldoende vezels nodig om je darmen voedsel goed te verteren en om je hart gezond te houden. Adequate hoeveelheden vezels kunnen ook uw risico op kanker en diabetes verminderen.

Vitamine C

 1. Vitamine C wordt als essentieel beschouwd voor het behoud van uw gezondheid en voor het voorkomen van verkoudheid. Een Fuji-appel heeft een goede hoeveelheid vitamine C, wat belangrijk is voor het voorkomen van diabetes, kanker en andere medische aandoeningen. Vitamine C helpt ook de infecties te voorkomen die tot ziekten leiden en kunnen worden gegeten om genezing te bevorderen. De vitamine C in Fuji-appels kan ook de gezondheid van spieren en darmen bevorderen.

Quercitin and Pectin

 1. Appels zijn gekoppeld aan een verminderd risico op een beroerte en een hartaanval. De schil van een Fuji-appel bevat een stof genaamd quercitin, die uw risico op een hartaanval met ongeveer 32 procent kan verminderen, merkt "The Fat Flush Foods" op. Een andere verbinding in Fuji-appels wordt pectine genoemd en wordt geassocieerd met reinigende eigenschappen. Hoewel groene appels meer pectine bevatten, bevatten Fuji-appels nog steeds genoeg om je lichaam te helpen zich te ontdoen van schadelijke chemicaliën en metalen en kunnen ze ook verminderen hoeveel vet je lichaam kan absorberen, wat helpt je gewicht te beheersen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407