Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Fuji Apple Nutrition Information

Types

 1. Fuji-appels zijn geen doorsnee snack. Ze zitten boordevol vezels, vitamines, mineralen en antioxidanten, allemaal voor een kleine hoeveelheid calorieën. Snijd er een in plakjes en dip het in pindakaas of amandelboter voor extra eiwit. De combinatie van vezels en eiwitten moet je helpen je vol te voelen tot je volgende maaltijd. Natuurlijk zijn ze ook helemaal perfect.

Waar de calorieën vandaan komen

 1. Voor ongeveer 100 calorieën kunt u een kleine Fuji-appel hebben. Een hele Fuji weegt ongeveer 5 1/2 ounces. Zoals bij de meeste soorten verse producten, komt het grootste percentage calorieën in deze appel uit koolhydraten. Ongeveer 96 procent van de calorieën is afkomstig van koolhydraten, 1 procent komt van eiwitten en de andere 3 procent is afkomstig van vet.

Fiber Powerhouse

 1. Fuji-appels zitten boordevol vezels. Terwijl de stijve buitenste huid onoplosbare vezels biedt om je darmen in beweging te houden, bevat het zachte binnenste deel oplosbare vezels, die kunnen helpen je cholesterol- en suikerspiegel binnen normale waarden te houden. Omdat vezels zoveel voor je lichaam doen, moet je ervoor zorgen dat je voldoet aan je dagelijkse behoefte van 14 gram voor elke 1000 calorieën die je consumeert, zoals voorgesteld in de Dieetrichtlijnen voor Amerikanen, 2010. Je krijgt ongeveer 3,3 gram vezels van een kleine Fuji appel. Dat komt neer op bijna 12 procent van de 28 gram vezels die je dagelijks nodig hebt als je een dieet met 2000 calorieën volgt.

Vitaminen die u krijgt

 1. Fuji-appels bevatten kleine hoeveelheden verschillende vitamines, met name de B-vitamines. Je krijgt een beetje thiamine, foliumzuur, niacine, riboflavine, B-6 en pantotheenzuur van een Fuji-appel. De functies van deze B-vitamines omvatten het helpen reguleren van uw metabolisme, het creëren van bloedcellen en het ondersteunen van het werk van hersencellen. Fuji-appels bieden zelfs wat vitamine A, een voedingsstof die je nodig hebt voor een optimaal zicht, evenals vitamine E, een antioxidant die je cellen beschermt en vitamine K, waardoor het bloed kan stollen.

Soorten mineralen

 1. Je krijgt geen grote hoeveelheden mineralen van een Fuji-appel, hoewel je kleine hoeveelheden van verschillende soorten krijgt. Deze appel bevat calcium, fosfor en magnesium om de botsterkte te verbeteren, evenals natrium en kalium, dit zijn elektrolyten die uw hart en spieren voeden. Fuji-appels bevatten zelfs een beetje ijzer, een mineraal dat zuurstof naar alle delen van je lichaam vervoert. Bovendien krijg je kleine hoeveelheden zink om je immuunsysteem te helpen ongewenste indringers te bestrijden die je ziek kunnen maken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407