Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Geen koolhydraten na het lunchdieet

Aanbevelingen

 1. De sleutel tot gewichtsverlies, volgens de trainer van "The Biggest Loser", Bob Harper, ligt in het volgen van een aantal basisrichtlijnen voor het dieet. Harper detailleert deze richtlijnen in zijn boek 'The Skinny Rules'. Een van deze regels adviseert volgers om hun inname van koolhydraatrijk voedsel in de tweede helft van de dag te beperken, en het programma van Harper wordt meestal aangeduid met dit concept: het No Carbs After Lunch-dieet. Neem contact op met uw arts voordat u met het plan begint, vooral als u een chronische medische aandoening heeft.

Basisrichtlijnen

 1. Naast het eten van alleen koolhydraatarm voedsel zoals groenten en magere eiwitten na de lunch, instrueren de 20 Skinny Rules van Harper lijners om drie maaltijden en twee snacks per dag te consumeren, voor elke maaltijd water te drinken en op te nemen een bron van eiwitten elke keer dat je eet. Vermijd alle gefrituurde en fastfood en neem dagelijks specifieke items zoals bessen en appels in uw maaltijden op. Harper's boek bevat afzonderlijke 30-daagse maaltijdplannen die zijn ontworpen voor mannen en vrouwen, die elk een wekelijkse maaltijd geven.

Voorbeeld maaltijdplan

 1. Een typische dag op het No Carbs After Lunch-dieet kan beginnen met een ontbijt met verse bessen en magere Griekse yoghurt in combinatie met volkoren toast met een geprakte banaan. Lunch kan een mayonaisevrije tonijnsalade zijn met uitgelekte lichte tonijn in blik, olijven, tomaten, kappertjes, gehakte sjalotten, gehakte bladgroenten en volkoren pasta. Zalm geserveerd met bloemkool, tomaten, pompoen en pepers kan als diner worden gebruikt. Een voorbeeld van een ochtend- of middagsnack kan een hele appel en een ons kaas zijn.

Mogelijke voordelen

 1. "De grootste verliezer" deelnemers die Harper heeft getraind om zijn Skinny Rules-plan te volgen, zijn succesvol afgevallen. Het dieet benadrukt vezelrijke, vetarme, voedzame voedingsmiddelen zoals mager gevogelte, zeevruchten, bonen, verse producten, noten, volle granen zoals quinoa, magere zuivelproducten en hart-gezonde vetten zoals olijfolie en avocado's. Dieters krijgen een verscheidenheid aan specifieke maaltijdplannen en recepten die elk 350 calorieën of minder bevatten, waardoor het eenvoudig is om binnen de richtlijnen van het programma te blijven. Een studie gepubliceerd in 2008 in het "American Journal of Clinical Nutrition" ondersteunt de bewering van Harper dat het eten van meer eiwitten kan helpen bij het afvallen.

Mogelijke nadelen

 1. Het beperken van uw koolhydraatinname na de lunch is mogelijk geen effectieve strategie voor gewichtsverlies, meldden een studie gepubliceerd in "Obesitas" in 2011. De onderzoekers ontdekten daarentegen dat het grootste deel van uw dagelijkse Koolhydraten tijdens het diner kunnen zwaarlijvige mensen helpen gewicht te verliezen en hun risico op diabetes te verlagen. Het plan van Harper beveelt geen trainingsprogramma aan en biedt mogelijk onvoldoende calorieën voor mensen die fysiek actief zijn.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407