Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Geen suiker toegevoegd Organische jamgelei

De betere keuze?

 1. Wanneer u jam en gelei koopt in een supermarkt of supermarkt, merkt u mogelijk dat bepaalde merken suikervrij of biologisch zijn. Princeton University en de University of Pennsylvania suggereren dat jam en gelei die biologisch en suikervrij zijn beter voor u kunnen zijn dan hun standaard tegenhangers.

Voordelen van suikervrij

 1. Wanneer u geraffineerde suikers consumeert, zal dit de bloedsuikerspiegel in uw lichaam verhogen. Hoewel dit je lichaam een ​​onmiddellijke energieboost geeft, voel je je kort daarna lusteloos en uitgeput. Wanneer u jam en gelei selecteert die zijn gemaakt zonder toegevoegde suiker, voorkomt dit dat uw lichaam de suikercrash ervaart die geraffineerde suiker kan veroorzaken. Zoek naar jam en gelei die adverteren dat ze suikervrij zijn of gemaakt met 100 procent fruit.

Voordelen van biologisch

 1. Wanneer u jam en gelei koopt die niet biologisch zijn, kunt u er niet zeker van zijn dat de vruchten waarmee de jam en gelei zijn gemaakt, geen resterende herbiciden of pesticiden bevatten. Organische jam en gelei bevatten fruit dat wordt geteeld zonder chemicaliën. Kijk op het etiket om er zeker van te zijn dat er "gecertificeerd biologisch" staat!

Opties

 1. Als u niet tevreden bent met de selectie suikervrije of 100 procent fruitjam en -gelei in uw supermarkt, kunt u vaak lokaal gemaakte jam en gelei vinden op een boerenmarkt of een lokaal restaurant. Lokaal gekweekt fruit wordt meestal geplukt wanneer het perfect rijp is, waardoor de jam en gelei extreem smakelijk en lekker zijn.

Voedingsverschillen

 1. Jam en gelei die geen toegevoegde suiker bevatten, hebben voedingsverschillen met die waaraan suiker is toegevoegd. U zult bijvoorbeeld verschillen in suikergehalte zien wanneer u Polaner All Fruit Concord Grape Jam dat is gezoet met vruchtensap vergelijkt met Welch's Concord druivenjam die is gezoet met suiker. Hoewel beide jam 50 calorieën per 1 eetl bevatten. jam, de Polaner All Fruit Concord Grape Jam bevat 5 g minder suiker dan de Welch's Concord Grape Jam.

Waarschuwingen

 1. Vermijd het eten van jam en gelei die kunstmatige suikers bevatten, zoals aspartaam ​​of sorbitol. Kunstmatige suikers worden gemaakt met behulp van chemicaliën die volgens sommige onderzoeken na verloop van tijd giftig zijn, wat kan leiden tot mogelijke tumorgroei. Koop alleen jam en gelei die natuurlijke ingrediënten bevatten, zoals vers fruit, pectine, honing of agave-nectar.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407