Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gewicht verliezen door groene bonen te eten

Meer snijbonen eten

 1. De sperzieboon is een veelzijdige groente die weinig vet en veel voedingsvezels bevat. Als u probeert af te vallen, kan het toevoegen van sperziebonen aan uw dieet essentiële voedingsstoffen bieden zonder overtollige calorieën toe te voegen. Gelukkig kunnen groene bonen rauw worden gegeten en ook worden gebruikt in gezonde gerechten zoals soepen en bijgerechten. Als u begrijpt hoe u groene bonen in uw plan voor gewichtsverlies opneemt, kunt u genieten van deze caloriearme, vetarme groente.

Stap 1

 1. Geniet van een gezond ontbijt met een eiwitomelet of een vetarme quiche met vers geblancheerde sperziebonen. Het eten van een eiwit- en vezelrijk ontbijt met sperziebonen kan je helpen om je langer vol te voelen, zodat je minder eet. Bovendien is het minder waarschijnlijk dat u zich tot snacks als snacks wendt, want door ontbijt te eten, bent u niet midden in de ochtend uitgehongerd.

Stap 2

 1. Bereid porties van één portie van uw favoriete vetarme dressing of dip in herbruikbare opslagcontainers en in de koelkast. Was enkele handenvol sperziebonen en verwijder de stelen. Plaats elke portie bonen in een plastic boterhamzakje of container en bewaar in de koelkast. Neem een ​​bakje of twee van zowel de dressing of dip en de bonen mee voor een gezonde snack op het werk of op school. Dit is een vetarme, vezelrijke manier om je honger te voeden zonder significante hoeveelheden calorieën aan je dieet toe te voegen.

Stap 3

 1. Voeg gehakte of gehalveerde sperziebonen toe aan salades of voorgerechten om textuur en smaak toe te voegen en het aantal calorieën in de maaltijd te verminderen. Een 3/4 kopje verse groene bonen bevat slechts 20 calorieën. Het gebruik van sperziebonen om voedingsmiddelen zoals aardappelschotels en salades uit te rekken, kan het aantal calorieën dat je eet aanzienlijk verminderen, terwijl je nog steeds het gevoel hebt dat je volledige porties hebt gegeten.

Stap 4

 1. Snack op verse sperziebonen na het diner, in plaats van het dessert. Dompel de bonen in een vetarme honingmosterddressing of dip voor een zoete toets. Het eten van sperziebonen in plaats van een dessert met veel vet en veel calorieën is een goede manier om uw vezelinname te verhogen en u tevreden te houden. Bovendien bevat een portie of twee groene bonen met dressing of dip aanzienlijk minder calorieën dan de meeste desserts. Strooi een eetlepel amandelen over de sperziebonen voor een extra gastronomisch tintje.

Stap 4

 1. Neem contact op met uw arts voordat u belangrijke voedingswijzigingen doorvoert.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407