Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gewicht verliezen door niet te eten na 5 pm

Stap 5

 1. U hoort vaak experts op het gebied van gewichtsverlies zeggen dat het niet uitmaakt op welk tijdstip van de dag u eet, zolang u minder calorieën eet dan u verbruikt. Dit is niet verkeerd: om gewicht te verliezen, moet u minder energie verbruiken dan u verbruikt.

 2. Maar onderzoek toont aan dat welk tijdstip van de dag u eet meer van invloed kan zijn op gewichtsbehoud en -verlies dan vaak wordt vermeld. Als je in aanmerking wilt komen voor succes bij het afvallen, is het misschien in je voordeel om al je calorieën te eten voordat de klok vijf uur slaat.

Vroeg eten en afvallen

 1. Een studie gepubliceerd in het International Journal of Obesity in april 2013 wees uit dat mensen die het grootste deel van hun calorieën eerder op de dag aten, meer gewicht verloren dan degenen die de meeste calorieën later aten in de dag, wat suggereert dat wanneer je eet, in feite een belangrijk onderdeel is van gewichtsverlies.

 2. De onderzoekers volgden 420 volwassen mannen en vrouwen met overgewicht in Spanje, waar lunch de belangrijkste maaltijd van de dag is, gedurende een periode van 20 weken. Ze ontdekten dat deelnemers die hun hoofdmaaltijd eerder op de dag aten - vóór 15.00 uur. - verloor sneller meer gewicht dan deelnemers die na 15.00 uur hun hoofdmaaltijd aten. Onderzoekers concludeerden dat eten later op de dag succes kan hebben bij het afvallen.

Groot ontbijt Speel een rol

 1. Als u vastbesloten bent om vóór 17.00 uur al uw calorieën binnen te krijgen, zult u moeten wennen aan het eten van een groot ontbijt. Dit heeft zijn eigen voordelen, volgens een studie gepubliceerd in Obesity in december 2013, waarin bleek dat vrouwen met overgewicht en obesitas die het grootste ontbijt aten - 700 calorieën - meer gewichtsverlies en vermindering van de tailleomtrek ervoeren dan vrouwen die hetzelfde aten aantal calorieën per dag, maar at een klein ontbijt van slechts 200 calorieën.

Passend bij lunch en diner

 1. De tijd zal kort zijn om in drie vierkante maaltijden te passen voordat je zelfs het kantoor verlaat, maar als je een groot deel van je calorieën hebt gegeten bij het ontbijt, zal het niet zijn net zo moeilijk. Als u een typisch dieet met 2000 calorieën volgt en ongeveer 800 calorieën bij het ontbijt, of ongeveer 40 procent van uw dagelijkse inname, kunt gebruiken, dan zijn uw tweede en derde maaltijd van de dag iets kleiner en beter beheersbaar.

 2. Vroeg ontbijten - meteen als je wakker wordt - en eerder wakker worden als je een late vogel bent, zal je ook helpen alles in te passen. Houd je dus elke dag aan een schema, dus je komt niet te kort en slaat maaltijden over of eet 's avonds niet.

Dingen om te overwegen

 1. Als u al vóór 17:00 uur al uw calorieën wilt afvallen, moet u nog steeds een calorietekort bereiken. Om 1 tot 2 pond per week te verliezen, moet u een dagelijks calorietekort van 500 tot 1.000 calorieën handhaven. Dat betekent dat je je portiegroottes in de gaten moet houden en je moet houden aan gezond volwaardig voedsel zoals fruit, groenten, magere eiwitten, magere zuivelproducten en volle granen.

 2. Alleen omdat u 's nachts niet eet, geeft u geen vergunning om ongezond voedsel te eten. Je moet ook van plan zijn vijf dagen per week in 30 tot 60 minuten te sporten om succes bij het afvallen te bevorderen. [! 33221 => 1130 = 5!

 3. Als u al vóór 17:00 uur al uw calorieën wilt afvallen, moet u nog steeds een calorietekort bereiken. Om 1 tot 2 pond per week te verliezen, moet u een dagelijks calorietekort van 500 tot 1.000 calorieën handhaven. Dat betekent dat je je portiegroottes in de gaten moet houden en je moet houden aan gezond volwaardig voedsel zoals fruit, groenten, magere eiwitten, magere zuivelproducten en volle granen.

 4. Alleen omdat u 's nachts niet eet, geeft u geen vergunning om ongezond voedsel te eten. Je moet ook van plan zijn vijf dagen per week in 30 tot 60 minuten te sporten om succes bij het afvallen aan te moedigen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407