Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gewicht verliezen Kip eten

Eiwitinhoud

 1. Gewicht verliezen vereist niet alleen lichaamsbeweging en een vermindering van de calorie-inname, maar een persoon moet ook gezonde voedingskeuzes maken. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw beveelt aan voedsel te eten uit elke sectie van de voedselpiramide, die bestaat uit granen, fruit, groenten, melk, oliën en de vlees- en bonengroep. Om gewicht te verliezen, moet een persoon zich concentreren op het kiezen van de beste opties binnen de voedselgroepen. Kip is een gezonde optie in de vlees- en bonengroep, maar een persoon moet weten hoe hij kip moet eten om af te vallen en een gezond dieet te volgen.

Stap 1

 1. Kies kipfilet zonder botten, zonder vel voor de slankste optie. Een dieter kan de borsten zonder of zonder huid kopen, of hij kan de borsten met huid en botten kopen en vervolgens wegsnijden voor het koken. Zelfs als hij de borsten zonder vel koopt, moet hij ervoor zorgen dat hij alle vet of resterende huid afsnijdt.

Stap 2

 1. Kook de kip verstandig. Het braden, grillen of bakken van kip biedt goede voeding en smaak, volgens World's Healthiest Foods. De dieter kan ervoor kiezen om de kip voor het koken te marineren, wat de smaak ten goede komt. Als hij een marinade koopt, moet hij het etiket aandachtig lezen om te kijken naar suikers, vetten en natrium, die gewichtsverlies kunnen beïnvloeden.

Stap 3

 1. Breng de gezonde kip in evenwicht met fruit, groenten en volle granen. Voor een goede voeding, vooral tijdens een dieet, moet een persoon dagelijks gezond voedsel uit elk van de voedselgroepen consumeren. Het eten van gegrilde kipfilet met gestoomde groenten en bruine rijst biedt een maaltijdkeuze die een persoon helpt zijn doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken.

Stap 3

 1. Dieters moeten de eiwitinname variëren om ervoor te zorgen dat ze de juiste voeding krijgen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407