Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gewicht verliezen met alleen soep voor de lunch

De natriumfactor

 1. Alleen soep eten voor de lunch is een handige manier om calorieën te verminderen voor gewichtsverlies. Een afslankprogramma moet een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging omvatten - en soep kan een voedzame en mogelijk caloriearme lunch bieden. Voedingsmiddelen met een lage energiedichtheid, wat relatief weinig calorieën betekent voor de hoeveelheid voedsel, helpen je vol te raken en gewichtsverlies te bevorderen, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Veel soepen zijn een maaltijdoptie met een lage energiedichtheid voor de lunch - en soep kan je eetlust verminderen.

Stap 1

 1. Eet een voedzaam ontbijt met eiwitten zoals een eiwitomelet of havermout met gewone magere yoghurt en vers fruit. Ontbijten geeft je energie en voldoet aan je eetlust. Eet genoeg voor het ontbijt, zodat je je aan je plan kunt houden en alleen soep als lunch kunt eten.

Stap 2

 1. Eet alleen soep als lunch in plaats van een calorierijke maaltijd. Kies soepen op basis van bouillon of tomaten, en soepen met magere eiwitten zoals bonen, kip, vis of zeevruchten met groenten. Vermijd soepen gemaakt met vet vlees of room. Als u bijvoorbeeld gewoonlijk 700 calorieën eet voor de lunch en in plaats daarvan een kom met 200 calorieën eet, bespaart u 500 calorieën.

Stap 3

 1. Stel een uitschakeltijd in om te voorkomen dat u na het eten onnodige calorieën binnenkrijgt. Maak er een gewoonte van om 2 tot 3 uur voor het slapengaan te stoppen om uw succes met afvallen te ondersteunen. Deze strategie helpt het risico op snacks met lege calorieën te voorkomen - en helpt je wakker te worden met een eetlust voor het ontbijt om de volgende dag van je dieet met alleen soep voor lunch goed te beginnen.

Stap 3

 1. Als u 500 calorieën per dag onder uw onderhoudsniveau verbruikt, kunt u 1 pond per week verliezen. Maak of bestel soepen met groenten om hun lage energiedichtheidsvoordeel te gebruiken. Vervang selderij, broccoli en bloemkool door ingrediënten met een hoge energiedichtheid, zoals kaas, room of vet vlees. Houd een voedingsdagboek bij om ervoor te zorgen dat u later op de dag geen overtollige calorieën verbruikt. Als je na de lunch te honger hebt wanneer je alleen soep eet, eet dan soep aan het begin van een caloriearme lunch om je eetlust te verminderen.

Stap 3

 1. Ingeblikte en verpakte soepen kunnen veel natrium bevatten. Kies natriumarme versies.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407