Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gewicht verliezen met tonijn suikermaïs

High Fructose Corn Syrup

 1. Volgens de National Institutes of Health is de enige betrouwbare, veilige en gezonde manier om gewicht te verliezen en dat gewicht in de loop van de tijd weg te houden, om regelmatige fysieke activiteit te combineren met een evenwichtig, caloriearm eten plan. De meest voedzame voedingsmiddelen met de laagste calorietellingen en de hoogste vitamine- en mineralengehaltes zijn hele, natuurlijke voedingsmiddelen zoals tonijn en zoete maïs. Hoewel die specifieke items niet beter zijn in het stimuleren van gewichtsverlies dan elk ander geheel voedsel, kunnen ze werken in de context van een breder voedingsplan om u te helpen kilo's te laten vallen. [! 32039 => 1130 = 2!

 1. Houd elk voedsel eenvoudig in plaats van het te kleden met sauzen, garnering of andere add-ons. Volgens de USDA heeft een heel blik met water gevulde tonijn slechts 220 calorieën en 5 g vet maar meer dan 40 g magere eiwitten. Een kopje zoete maïs is vergelijkbaar en biedt 125 calorieën, 5 g eiwit, 2 g vet, 3 g vezels, 9 g natuurlijke suiker en 27 g koolhydraten met doses calcium, kalium, vitamine C, folaat en andere essentiële voedingsstoffen. Het toevoegen van boter, olie, mayonaise en andere calorierijke spreads verlaagt de voedingswaarde van het voedsel en verhoogt de totalen van calorieën en vetten.

Stap 2

 1. Kies tonijn in blik voor de beste economische waarde zonder voeding op te offeren of uw gezondheid in gevaar te brengen. Jill Weisenberger, geregistreerd diëtist voor het tijdschrift "Cooking Light", merkt op dat het kwikgehalte in tonijn in blik niet is gekoppeld aan nadelige gezondheidseffecten in geloofwaardige wetenschappelijke studies en dat het eten van tonijn en andere vissen enorme voordelen kan hebben, zoals het beschermen tegen beroerte en hartziekte.

Stap 3

 1. Voeg veel verse groenten en fruit toe aan de tonijn en suikermaïs die u regelmatig eet. Het MyPyramid-eetplan van de USDA stelt dat naast het verminderen van het risico op overgewicht en obesitas, vers fruit en groenten het risico op een beroerte, hartaandoeningen, botverlies, nierstenen, diabetes en kanker verminderen. Bovendien bevatten veel groenten en fruit veel voedingsvezels, wat een verzadigend effect heeft en kan helpen bij het beteugelen van hunkeren naar voedingsmiddelen die meer vet, calorieën, natrium en suiker bevatten. De Mayo Clinic stelt voor om tonijnwraps en tonijnsaladesandwiches te verbeteren met een verscheidenheid aan groenten, waaronder broccoli, wortelen, sla, tomaat en paprika.

Stap 4

 1. Rond uw dieet af met magere zuivelproducten, volle granen en andere magere eiwitten. Tonijn en suikermaïs zijn geen remedie-oplossingen voor gewichtsverlies, en hoewel ze beide waardevolle voedingsstoffen toevoegen aan elke dagelijkse voeding, kan het eten van te veel van elk soort voedsel leiden tot tekorten aan voedingsstoffen en andere negatieve gezondheidseffecten, dus zorg ervoor dat je benadrukt variatie in al uw maaltijden en snacks.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407