Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gewicht verliezen met witte thee

Overwegingen bij het drinken van thee

 1. Witte thee komt van dezelfde plant als groene en zwarte thee, de Camellia sinensis-plant. Witte thee wordt gemaakt van de nieuwe, jonge knoppen en de zeer jonge bladeren van de plant. Door minimale verwerking behoudt witte thee meer voedingsstoffen dan groene of zwarte thee. Het productieproces is waarschijnlijk de reden waarom Pace University in een onderzoek uit 2004 meldde dat "het antivirale en antibacteriële effect van witte thee groter is dan dat van groene thee." Een apart onderzoek, uitgevoerd door Duitse wetenschappers, en gepubliceerd door BioMed Central Ltd, vond bewijs dat suggereert dat witte thee vetcellen zal verbranden.

Stap 1

 1. Koop thee bij natuurvoedingswinkels of speciaalzaken, omdat deze meestal theeën van hoge kwaliteit verkopen. Kies losse bladthee, zodat het theeblad ruimte heeft om uit te breiden en de beste smaak voort te brengen. Zoek naar fairtrade thee, om niet alleen de juiste behandeling van boeren te garanderen, maar ook om superieure en gastronomische kwaliteit te krijgen. [! 9067 => 1130 = 3!

 1. Zet thee op de juiste manier met 1 el. van bladeren per kopje thee. Giet kokend water over de witte theeblaadjes in een theeketel en laat de thee drie tot vijf minuten trekken voor maximale potentie. Zeef de thee in een theekopje. Drink witte thee om de delicate smaak te proeven. Voeg geen overtollige melk en suiker toe, dit zal vet en calorieën toevoegen.

Stap 3

 1. Drink elke dag drie koppen witte thee voor maximaal voordeel. Het drinken van ruimtethee verloopt een paar uur per dag. Probeer na elke maaltijd een kopje witte thee te drinken. Drink niet voor het slapen gaan, om de hele nacht niet op te blijven, want witte thee bevat cafeïne.

Stap 4

 1. Volg een dieet en fitness om maximaal gewichtsverlies te garanderen. Drink witte thee om vet te verbranden, maar onthoud dat er geen magische remedie voor gewichtsverlies bestaat. Train drie keer per week en omvat zowel krachttraining als cardio. Eet gedurende de dag vijf of zes kleine maaltijden. Drink acht glazen water per dag en slaap lekker.

Stap 4

 1. Witte theeblaadjes

 2. Theezeef

 3. Kokend water

 4. Witte theeblaadjes

 5. Theezeef

 6. Kokend waterDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407