Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gewicht verliezen op tomatendieet

Andere voedingsstoffen

 1. Zoals de naam al aangeeft, is dit dieet gebaseerd op het toevoegen van tomaten, in verschillende vormen, aan het dagelijkse dieet. Tomaten bevatten veel water en vezels, zodat ze je snel vullen. Hoewel ze geen magische vetverbrandende eigenschappen hebben, bevatten ze tonnen voedingsstoffen, waaronder antioxidanten, vitamine C en kalium. Het tomatendieet is gemakkelijk te volgen, gezond en voedzaam.

Stap 1

 1. Vind creatieve manieren om tomaten in al uw maaltijden te gebruiken. Gesneden tomaten kunnen worden gecombineerd met kwark of bestreken met olijfolie als snack of ontbijt. Ze kunnen ook worden toegevoegd aan volkoren pasta, bruine rijst of andere maaltijden in plaats van tomatenpuree in blik, die vaak suiker bevat.

Stap 2

 1. Maak een grote partij tomatensaus en bewaar deze in de koelkast. Het is erg koud (in de zomer) of heet. Om het te bereiden, meng je een pond gesneden tomaten met een gesneden ui en kruiden (kies degene die je het liefst hebt, hoewel basilicum het populairst is in tomatensoepen) en een eetlepel olijfolie. Zet alles in een pan of pot op laag vuur en kook 15 tot 20 minuten. U hoeft geen water toe te voegen.

Stap 3

 1. Schakel over op volkoren of roggebrood voor uw ochtendtoost. Leg in plaats van een plakje kaas of boter een plak tomaat en wat kruiden bovenop het brood. Of je kunt plakjes tomaat toevoegen aan een wrap of sandwich naast andere groenten. Hoe meer groenten je in je maaltijden gebruikt, hoe beter, omdat het vezelgehalte toeneemt.

Stap 4

 1. Drink halverwege de ochtend of halverwege de middag een kopje tomatensoep als u honger krijgt. Vanwege de dikte vult de soep zich zonder calorieën te bevatten. Je kunt een sneetje volkorenbrood aan de maaltijd toevoegen om er een grotere, zwaardere maaltijd van te maken, zoals een lunch.

Stap 5

 1. Vergeet niet voldoende water te drinken. Water is essentieel voor elk plan voor gewichtsverlies omdat het gifstoffen uit het lichaam spoelt, u een vol gevoel geeft en honger bestrijdt. Acht tot tien glazen per dag zou voldoende moeten zijn, hoewel u een extra moet toevoegen voor elke kop koffie die u drinkt, omdat cafeïne uitdroogt.

Stap 5

 1. 1 pond verse tomaten

 2. 1 eetl. olijfolie

 3. 1 pond verse tomaten

 4. 1 eetl. olijfolieDonate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407