Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gewichtsverlies en aardbeien

Overwegingen

 1. Aardbeien zitten boordevol antioxidanten en ontstekingsremmende enzymen en hebben voldoende vezels om je spijsvertering te stimuleren. Aardbeien zijn een integraal onderdeel van het Fat Resistance Diet-programma en kunnen alleen of met ontbijtgranen, havermout en zelfs yoghurt worden gegeten. Het enige wat u hoeft te doen is een slimme keuze maken om het fruit te koppelen aan een niet-vetmakende schaal.

Bestanddelen

 1. Fruit zit van nature boordevol mineralen en vitamines die essentieel zijn voor een goede werking van het lichaam. Aardbeien bevatten ontstekingsremmende enzymen en antioxidanten, die de veroudering van de huid kunnen vertragen en de stofwisseling kunnen verhogen, zodat het lichaam vet verbrandt in plaats van het op te slaan. Aardbeien bevatten ook veel vitamine C, wat ook helpt bij het stimuleren van het metabolisme. Afgezien hiervan bevat de vrucht magnesium, kalium en andere sporenelementen, die allemaal een belangrijke rol spelen in het menselijk lichaam.

Gewichtsverlies

 1. Volgens het Fat Resistance Diet bevorderen aardbeien de productie van het hormoon adiponectin en leptine, beide vetverbrandende hormonen en metabole hormonen. Dit resulteert in een hoger metabolisme en meer gewichtsverlies. Met een gezond, uitgebalanceerd dieet en voldoende beweging kunnen aardbeien u helpen uw streefgewicht gemakkelijk te bereiken. Ontstekingsremmende enzymen kunnen zorgen voor interne verwondingen of zelfs weefselschade, waardoor u de oefening kunt doen die u nodig hebt om af te vallen en gezond te blijven.

Andere voordelen

 1. Afgezien van gewichtsverlies zijn aardbeien ook nuttig bij het beheersen van de bloedsuikerspiegel door de afbraak van koolhydraten in suiker te vertragen. Ze worden ook beschouwd als "hersenvoedsel" en bevorderen de gezondheid van de hersenen.

Aardbeien kiezen

 1. Om het maximale voordeel uit deze vrucht te halen, is het belangrijk om grote, rode aardbeien te kiezen, omdat ze meer vitamine C hebben. Koop biologische aardbeien, zelfs wanneer u bevroren alternatieven koopt. Biologische aardbeien bieden het maximale voordeel. Een weelderige rode aardbei is ook rijker aan antioxidanten.

Aardbeien gebruiken

 1. Aardbeien zijn een goede voedingsoptie voor gewichtsverlies, zolang u ze niet toevoegt aan ijs of gebak. Gebruik ze in plaats daarvan met gezonde voedingsopties zoals smoothies, yoghurt en havermout. Als je zin hebt in iets zoets voor een snack, kun je aardbeien toppen met een vetarme slagroom.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407