Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gewichtsverlies en Mozzarella-kaas

Vitaminen en mineralen

 1. Mozzarellakaas, een stretchy kaas die vaak wordt gebruikt voor pizza's en Italiaanse gerechten, is de meest populaire kaas in Amerika, volgens informatie van de USDA Economic Research Service uit 2005. Bij het verliezen van gewicht, het eten van een calorierijk voedsel zoals mozzarellakaas kan problemen veroorzaken bij het succesvol afvallen. Overweeg voordat u de kaas aan uw pizza of pastaschotel toevoegt, hoe de calorieën en voedingsstoffen uw inspanningen voor gewichtsverlies beïnvloeden.

Ingrediënten

 1. Het eten van mozzarellakaas geeft u een deel van uw zuivelbehoefte, net als andere kazen, melk en yoghurt. U hebt 3 koppen zuivel per dag nodig, of u nu gewicht behoudt of verliest. Kaasmakers beginnen het proces van het maken van mozzarellakaas met geiten-, koeien- of waterbuffelmelk. De melk, het stremsel, het citroenzuur en het zout vormen samen een kaas in een complex proces dat enkele uren duurt. Het soort melk dat wordt gebruikt - magere, halfvolle of volle melk speelt een rol in het calorische en vetgehalte in de mozzarellakaas. Hoe meer vet de melk bevat, hoe meer de kaascalorieën je gewichtsverlies kunnen beïnvloeden.

Calcium en koolhydraten

 1. Mozzarella-kaas is een koolhydraatarm voedsel dat u kan helpen af ​​te vallen als u een dieet volgt dat aanbeveelt een eiwitrijk dieet te volgen, zoals het Atkins- of South Beach-dieet. Een ons halfvolle mozzarella-kaas bevat slechts 0,79 g koolhydraten. De kaas bevat veel calcium, met 1 oz. met 222 mg calcium. Calcium helpt je spieren, tandkracht, botdichtheid en hartfunctie, volgens de National Institutes of Health. Het eten van grotere hoeveelheden calcium kwam ten goede aan deelnemers aan een onderzoek naar gewichtsverlies dat werd gepubliceerd in het mei 2004 nummer van het "American Journal of Clinical Nutrition", dat aangaf dat het dagelijks eten van meer dan drie porties melk of zuivelproducten kan helpen lichaamsvet te verminderen.

Voedingswaarde-informatie

 1. Halfvolle mozzarella-kaas heeft 72 calorieën per ounce, terwijl mozzarella van volle melk 85 calorieën bevat. De halfvolle heeft 56 procent van zijn calorieën uit vet, en mozzarella van volle melk bevat 67 procent van zijn calorieën uit vet. Beide soorten kaas bevatten meer dan de helft van hun vet van ongezonde verzadigde vetten. De kaas bevat minder dan 1 g suiker, een spoor van ijzer en ongeveer 175 mg natrium per ounce. Als je 1/2 kopje kaas in een recept gebruikt en de helft van het recept eet, verbruik je meer dan 300 calorieën en 711 mg natrium. Het eten van teveel natrium uit voedingsmiddelen zoals mozzarellakaas kan bijdragen aan het vasthouden van water, waardoor gewichtsverlies moeilijker wordt.

Waarschuwingen

 1. Terwijl mozzarellakaas voedingsvoordelen heeft, eet je 2 oz als je calorieën meetelt terwijl je verliest. mozzarellakaas per dag voegt meer dan 150 calorieën toe, of 9,4 procent van uw 1600 calorieën dieet. Kies mozzarella-kaas met een verlaagd vetgehalte in het geheel, meet de kaas voordat je deze aan voedsel toevoegt en pas de hele dag aanpassingen aan je andere voedselkeuzes aan om de calorieën van de mozzarella-kaas toe te staan. Bovendien kan de hoge hoeveelheid verzadigd vet in mozzarellakaas leiden tot hartaandoeningen of obesitas, als het te vaak wordt geconsumeerd.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407