Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gewichtsverlies met vezelstaven 1

Gewichtsverlies

 1. Of een Fiber One-reep een effectieve optie is voor uw gewichtsverliesplan hangt af van het type dieet dat u volgt. De repen worden niet specifiek als dieetvoeding verkocht, maar door de voedingsinformatie op de doos aan te vinken, kunt u ontdekken dat ze u kunnen helpen uw individuele doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken.

Overwegingen

 1. Fibre One Chewy Bars worden vervaardigd door General Mills en op de markt gebracht als een manier om vezels aan uw dieet toe te voegen. Er zijn zes variëteiten van de originele repen en General Mills biedt ook twee smaken van 90-calorie repen. Voedingswaarde-informatie varieert enigszins van smaak tot smaak, dus het is belangrijk om het voedingsetiket op elke doos of op de General Mills-website te controleren om precies te weten wat je krijgt.

Calorieën

 1. Het National Heart, Lung and Blood Institute stelt dat als je ongeveer een pond per week probeert te verliezen, je 500 calorieën per dag moet bijsnijden. Houd daar rekening mee als je weegt of een Fiber One-reep deel moet uitmaken van je dieet. Bijvoorbeeld, een reep haver en appelstreep bevat 130 calorieën, een reep chocoladereep bevat 140 calorieën en een haverpindakaasreep heeft 150 calorieën. De nieuwere gereduceerde calorierepen bevatten 90 calorieën. Als je 's middags een pick-up nodig hebt en meestal kiest voor een reep, dan is een Fiber One-reep een betere optie voor jou. De 150 calorieën in de haverpindakaasreep is bijvoorbeeld veel beter dan de 250 calorieën in een Snickers-reep, zoals gemeld door Snickers.com.

Fiber

 1. FamilyDoctor.org meldt dat het eten van vezelrijk voedsel veel gezondheidsvoordelen kan opleveren. Voedingsvezels kunnen helpen bij de behandeling van sommige spijsverteringsproblemen, het verlagen van cholesterol en het verminderen van uw risico op hart- en vaatziekten, diabetes en sommige vormen van kanker. Voedingsmiddelen die veel vezels bevatten, helpen je ook om je langer vol te voelen nadat je hebt gegeten, en dat kan je helpen minder te eten en meer af te vallen. Fiber One-repen bevatten 9 gram vezels, dat is 35 procent van de dagelijkse waarde voor vezels.

Koolhydraten

 1. Als u een koolhydraatarm dieet volgt om gewicht te verliezen, zijn Fiber One-repen misschien geen goede keuze. Een reep chocoladereep heeft een totaal aantal koolhydraten van 29 gram, dat is 10 procent van de dagelijkse waarde voor iemand die een dagelijks dieet van 2000 calorieën volgt. Sommige koolhydraatarme diëten beperken dieters tot veel minder koolhydraten per dag. De totale koolhydraten worden opgesplitst in 9 gram voedingsvezels en 10 gram suikers.

Fat

 1. Als u probeert af te vallen door vetgrammen te tellen, is een Fibre One-balk acceptabel om aan uw menu toe te voegen. Een reep chocoladereep bevat slechts 4 gram vet, dat is 6 procent van de dagelijkse waarde. De repen bevatten 1,5 gram verzadigd vet en geen transvet. De Centers for Disease Control merkt op dat gezonde volwassenen niet meer dan 20 tot 35 procent van hun totale calorieën uit vet moeten halen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407