Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gezond ontbijt voor in de ochtend na het sporten

Eieren

 1. Een vroege ochtendtraining geeft uw lichaam een ​​gezonde start van de dag. Na die training met een gezond ontbijt houdt je lichaam op het juiste spoor. Je lichaam moet worden bijgevuld na het verbranden van energie. De Academy of Nutrition and Dietetics beveelt aan om zo snel mogelijk na het sporten een koolhydraten- en eiwitmaaltijd te eten. Elektrolyten helpen ook bij het spierherstel na de training.

Fruit

 1. Fruit bevat vitamines en mineralen met een hoog watergehalte om uw lichaam te hydrateren na het sporten. Bananen leveren zowel magnesium als kalium om aan uw behoefte aan elektrolyten te voldoen. Eet de banaan met je favoriete type notenboter om eiwit aan de mix toe te voegen. Bananen en ander fruit werken ook goed in een ochtend smoothie die helpt bij je hydratatie na de training. Meng het fruit met ijs en melk voor een eenvoudig ontbijt. Een kant van vers fruit is ook een optie als onderdeel van uw post-workout ontbijt.

Eieren

 1. Eieren verpakken eiwitten in een klein, betaalbaar pakket. Neem eieren op in je ontbijt na de training voor een snelle eiwitbron. Je kunt van tevoren hardgekookte eieren maken, zodat je snel kunt eten voordat je verder gaat met de rest van je dag. Ze zijn ook draagbaar als u onderweg moet eten. Roerei of andere versies van gekookte eieren werken ook voor een warm ontbijt. Combineer de eieren met koolhydraten om het eiwit in balans te brengen.

Volle granen

 1. Volle granen vullen uw lichaam bij met koolhydraten om u de rest van uw dag energie te geven en een geweldig ontbijt na de training te maken. Rooster het brood en bedek het met pindakaas om de koolhydraten met eiwitten te combineren. Een gesneden banaan bovenop bevat het kalium en magnesium waar je na het sporten van profiteert. Als je niet met een broodrooster wilt knoeien, maak dan gewoon een boterham met pindakaas met of zonder de bananen. Voor hete granen kook je een kom met warme granen zoals havermout of quinoa met kaneel, fruit en een kleine hoeveelheid zoetstof indien gewenst.

Dairy

 1. Zuivelproducten bieden een andere eiwitbron voor uw ontbijt. Kies een vetarme versie van uw favoriete zuivelproducten om het gezond te houden. Vetarme yoghurt past goed bij het ontbijt. Gebruik het in smoothies, bovenop volkorenpannenkoekjes of alleen gemengd met vers fruit. Magere melk alleen als een drankje of gemengd in voedsel zoals smoothies of warme ontbijtgranen werkt ook voor het ontbijt. Voor iets anders, probeer magere kwark gegarneerd met kaneel en vers fruit.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407