Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gezonde vervangers voor verkruimelde blauwe kaas

Overeenkomsten en verschillen

 1. Crumbled blauwe kaas is een veelgebruikt ingrediënt in speciale salades en als een speciale topping op voedingsmiddelen zoals hamburgers en pizza's. Het kan worden gevonden in salades zoals wigsalades met ijsbergsla, verkruimelde bacon en ranchdressing, en in zomersalades met ingrediënten zoals pecannoten, walnoten, aardbeien en sla. Maar blauwe kaas bevat ook veel calorieën en vet; volgens de USDA National Nutrient Database bevat slechts 1 ons blauwe kaas 100 calorieën en 8,15 gram vet, inclusief 5,29 gram verzadigd vet. Om vet en calorieën te verminderen, zijn er veel alternatieven voor kruimeltaart van blauwe kaas.

Vetarme verbanden

 1. In plaats van blauwe kaaskruimels op een salade, of in plaats van gesmolten blauwe kaaskruimels op een hamburger, kunt u een soortgelijke smaak krijgen met minder calorieën en nul vet grammen met een vetarm blauw kaassalade dressing. Verschillende voedselproducenten maken een dikke blauwe kaasdressing die vetvrij is en ongeveer 30 calorieën per portie van 2 eetlepels bevat.

Gezondere kazen

 1. Overweeg het gebruik van magere kruimels met blauwe kaas, die verkrijgbaar zijn bij uw plaatselijke supermarkt, meestal naast de traditionele kruimels met blauwe kaas. Of schakel over op vetarme kazen, zoals magere mozzarella, die ongeveer 80 calorieën en 4,5 gram vet per 1/4 kopje bevat, of natuurlijke kaaskruimels in feta, die 90 calorieën per 1/4 kopje en 7 bevat gram vet. Merk op dat niet alle vetvrije verbanden noodzakelijkerwijs gezonder voor u zijn. Ze hebben vaak suikers en zout toegevoegd om het in smaakgebieden goed te maken.

Andere salade-beleg

 1. Smaakvolle toppings van de salade die slechts een minimale hoeveelheid calorieën en vet toevoegen, zijn onder meer: ​​selderij, wortelen, erwten, maïs, hardgekookte eieren, in blokjes gesneden kip, tomaten, hart van palm, edamame, radijs , bieten, augurken, babymaïs, paprika's, komkommers, rozijnen en gedroogde cranberries. Mix en match verschillende toppings om een ​​mix te vinden die je leuk vindt.

Andere Burger Toppings

 1. Crumbles van blauwe kaas kunnen een ongezonde kick toevoegen aan een hamburger of sandwich. In plaats van de calorieën op te laden, kun je in plaats daarvan een aantal andere ingrediënten toevoegen om de smaak te verhogen. Probeer gebakken uien of champignons, gearomatiseerde mosterd, magere mayonaise, mierikswortel, augurken, komkommers, avocadoplakken, spinazie, tomaten, paprika, koolsalade, zuurkool, taugé, magere zure room of pizzasaus. Vergeet niet mager rundergehakt te gebruiken om je burger nog gezonder te maken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407