Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Gezondheidseffecten van Zwitserse kaas

Matig rijk aan vitamine A

 1. Zelfs kleine porties Zwitserse kaas bevatten voedingsstoffen die goed zijn voor uw botten, uw gezichtsvermogen en uw immuunsysteem. Een kleine 1 oz. portie is ongeveer dezelfde hoeveelheid kaas gevonden in een 1-inch kaasblokje, een klein stukje quiche of een sandwich waarin kaas niet het primaire ingrediënt is. Overweeg om naast deze toepassingen Zwitserse kaas toe te voegen aan stoofschotels en salades.

Protein

 1. A 1 oz. portie Zwitserse kaas levert 7,63 g. van eiwitten. Het Amerikaanse ministerie van Landbouw heeft vastgesteld dat volwassenen 0,8 g nodig hebben. eiwit per kg. van lichaamsgewicht. Eén ons kaas levert 16 procent van het dagelijkse eiwit dat een persoon van 130 lb nodig heeft en 10 procent van het eiwit dat een persoon van 200 lb nodig heeft.

Vet en natrium.

 1. Eén ons Zwitserse kaas heeft 7,88 g. van vet. Swiss is een magere kaas in vergelijking met cheddar, die 9,4 g heeft. van vet. Een andere goede vetarme kaas die vaak wordt gevonden bij tostellers is provolone, die slechts 7,45 g heeft. van vet.

 2. Swiss is ook een uitstekende keuze als u naar natrium kijkt. Een oz. van Swiss heeft slechts 54 mg. van natrium. Dat is 306 procent minder dan Cheddar, die 176 mg heeft. natrium.

Mineralen

 1. Zoals de meeste zuivelproducten is Zwitserse kaas goed voor je botten. Een ons Zwitserse kaas levert 224 mg. calcium, dat is bijna 25 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Hoewel het een verwaarloosbare hoeveelheid ijzer heeft, levert deze portie bijna 10 procent van de ADH van selenium.

 2. Nierpatiënten die een kaliumarm dieet volgen, kunnen van deze kaas genieten; het heeft slechts 22 mg. van kalium. Om dit in perspectief te plaatsen, definieert de National Kidney Foundation een kaliumrijk voedsel als een met meer dan 200 mg. kalium. Patiënten die ook een fosforarm dieet nodig hebben, kunnen echter zeer weinig van dit voedsel genieten; de 161 mg. van fosfor is misschien moeilijk in te passen in het fosforarme dieet dat veel nierpatiënten nodig hebben.

Vitaminen

 1. Zonder vitamine C en slechts een beetje over thiamine, riboflavine, niacine en pantotheenzuur lijkt Zwitserse kaas misschien geen voedingswaarde. Met 235 IE vitamine A levert het echter ongeveer 10 procent van de ADH voor vrouwen. De Linus Pauling-instituten beschrijven vitamine A als 'de anti-infectieuze vitamine'. Het bevordert de gezonde ontwikkeling van verschillende soorten witte bloedcellen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407