Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Glutenvrij gaan voor MS? Hier zijn 6 eenvoudige recepten

De afhaalmaaltijden

 1. Als u met multiple sclerose (MS) leeft, kan het voedsel dat u in uw lichaam wilt stoppen een aanzienlijk verschil maken in uw algehele gezondheid.

 2. Er zijn veel theorieën over de rol die voeding speelt bij het behandelen van MS-symptomen, waaronder de invloed van gluten (een eiwit dat voorkomt in tarwe, rogge, gerst en triticale) op uw symptomen. Eén studie wijst zelfs op een toename van de gevoeligheid en intolerantie voor gluten bij mensen met MS.

 3. Hoewel het onderzoek minimaal is, hoeft u alleen maar wat tijd door te brengen op een van de communitypagina's voor mensen met MS en ziet u anekdotische opmerkingen en verhalen over hoe geweldig voelen ze zich nadat ze glutenvrij zijn gegaan - zonder al hun favoriete maaltijden op te geven.

 4. Dus als je klaar bent om te zien of het glutenvrije leven voor jou werkt, maar je weet niet waar je moet beginnen, hebben we je gedekt.

 5. Hier zijn recepten uit zes blogs over glutenvrij leven.

1. Glutenvrije pompoenpannenkoeken

 1. Liefhebbers van pannenkoeken verheugen zich! Je kunt glutenvrij eten en je hebt nog steeds je ochtendstapel hotcakes. Dit recept, van Daryl Bryant van MS Living Symptom Free, gebruikt amandelmeel en gemalen lijnzaadmeel als basis. Plus, pompoen, walnootolie, amandelmelk en meer.

 2. Maak dit recept!

2. Spinazie Turkije Burgers

 1. Deze spinazie kalkoenburgers van Cathy op MS Wellness Route zijn zo goed, dat je het broodje niet zult missen! Laat je niet afschrikken van de enorme hoeveelheid spinazie. Kathy zegt dat wanneer je de spinazie sauteert, deze aanzienlijk wordt afgebroken en je uiteindelijk ongeveer een kopje gekookte spinazie krijgt.

 2. Maak dit recept!

3. 15 minuten sint-jakobsschelpen en courgettemarin Marinara

 1. Als u zin ​​hebt in een pastagerecht met zeevruchten maar geen traditionele noedels met gluten kunt gebruiken, dan is dit recept van Angela Simpson van My Fresh Perspective voldoende. Door courgette noedels te gebruiken, elimineer je de gluten, maar krijg je nog steeds de ervaring van ronddraaiende noedels op je vork. Klinkt als een win-win!

 2. Maak dit recept!

4. Ovengebakken Gemberperen

 1. Je zult het moeilijk hebben om peren op een andere manier te serveren nadat je dit recept van Ambra Torelli van Little Bites of Beauty hebt geprobeerd. Als je geen fan bent van peren, probeer dan het recept met appels.

 2. Maak dit recept!

5. Vegetarische Sweet Chili Noodle Roerbak

 1. Als u afhaalmaaltijden wilt, maar weet dat dit een prijs kan hebben (gluten in de sojasaus of noedels), is uw volgende beste optie om uw eigen te maken. Dit zoete en pittige recept van Danielle Walker van Against All Grain zit vol met verse groenten, waaronder wortelen, broccoli, kool en shiitake-paddenstoelen.

 2. Maak dit recept!

6. Zachte Amandelmeel Tortilla's

 1. Je kunt zo ongeveer alles en nog wat in een tortilla doen. Helaas bevatten veel van de in de winkel gekochte tortilla's gluten. Dit recept van Stephanie bij Apples voor CJ is eenvoudig en leuk om te maken.

 2. Maak dit recept!

 3. Sara Lindberg, BS, MEd, is een freelance schrijver van gezondheid en fitness. Ze heeft een bachelor's degree in bewegingswetenschappen en een master's degree in counseling. Ze bracht haar leven lang door met het onderwijzen van mensen over het belang van gezondheid, welzijn, mentaliteit en geestelijke gezondheid. Ze is gespecialiseerd in de verbinding tussen geest en lichaam, met een focus op hoe ons mentale en emotionele welzijn van invloed is op onze fysieke fitheid en gezondheid.

 4. Je kunt zo ongeveer alles en nog wat in een tortilla doen. Helaas bevatten veel van de in de winkel gekochte tortilla's gluten. Dit recept van Stephanie bij Apples voor CJ is eenvoudig en leuk om te maken.

 5. Maak dit recept!

 6. Sara Lindberg, BS, MEd, is een freelance schrijver van gezondheid en fitness. Ze heeft een bachelor's degree in bewegingswetenschappen en een master's degree in counseling. Ze bracht haar leven lang door met het onderwijzen van mensen over het belang van gezondheid, welzijn, mentaliteit en geestelijke gezondheid. Ze is gespecialiseerd in de verbinding tussen geest en lichaam, met een focus op hoe ons mentale en emotionele welzijn van invloed is op onze fysieke fitheid en gezondheid.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407