Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Goede vruchten voor bloedgroep O

Taste

 1. Volgens Peter J. D'Adamo, de natuurgeneeskundige die het Blood Type-dieet heeft gemaakt, type O-mensen stammen af ​​van oude jagers en moeten een eetplan volgen dat dat van hun voorouders weerspiegelt: hoog in dierlijke eiwitten en groenten, laag in granen en zuivelproducten. Alleen bepaalde soorten fruit worden als goed beschouwd voor type O. Uit een in 2014 gepubliceerd onderzoek van de Universiteit van Toronto is echter geen bewijs gevonden dat de theorie achter het Blood Type-dieet ondersteunt. Praat met uw arts over mogelijke nadelen voordat u probeert het plan te volgen.

Verse pruimen plukken

 1. Alle soorten verse pruimen - rood, groen of donkerpaars - zijn volgens D'Adamo goede vruchten voor type O-mensen om te eten met het Blood Type-dieet. De officiële Blood Type-voedingssite zegt dat dit komt omdat pruimen componenten bevatten die het vermogen van uw lichaam om polyamines te produceren kunnen remmen. Een hoge bloedconcentratie van polyamines, beweert D'Adamo, kan je risico op spijsverteringsproblemen en kanker verhogen. Hij beweert ook dat pruimen het niveau van een type O-individu van uitgescheiden indican kunnen verlagen. Indican met hoge urine komt vaak voor bij mensen met spijsverteringsstoornissen.

Pruimen opnemen

 1. Gedroogde pruimen of gedroogde pruimen worden ook aanbevolen door D'Adamo voor type O-individuen. Net als verse pruimen, prijst het Blood Type-dieet het vermogen van pruimen om de polyamine-synthese en indican-niveaus te verlagen. Gedroogde pruimen worden vooral aanbevolen voor diabetici van bloedgroep O volgens het plan. Prune-puree - die u zelf kunt bereiden of kopen - is ook toegestaan. Het kan worden gebruikt als vervanging voor boter of olie in gebakken producten voor veel minder vet en cholesterol. Plan op 1/4 kopje pruimenpuree voor elke 1/4 kopje vet.

Geniet van vijgen

 1. Mensen met bloed van type O kunnen veel verse en gedroogde vijgen in hun dieet opnemen. Beide zouden hetzelfde effect hebben op indican en polyamine als pruimen en pruimen. Vermijd gekonfijte vijgen of vijgen in blik op zware siroop, die beide veel suiker bevatten. Terwijl 1 kopje gesneden verse vijgen als een enkele portie fruit telt, wordt slechts 1/2 kopje gedroogde vijgen als een volledige portie beschouwd. Beperk uw inname van gedroogd fruit om overtollige calorieën te voorkomen.

Andere toegestane vruchten

 1. Bloedgroep O mensen kunnen een aantal andere vruchten eten die voor hen als neutraal worden beschouwd in het bloedgroepdieet. Op basis van het uitgangspunt van het dieet zijn deze vruchten niet schadelijk, maar hebben ze niet dezelfde specifieke medische voordelen voor type O-mensen als vijgen, pruimen en pruimen. Ze bieden echter vezels en essentiële voedingsstoffen zoals kalium en vitamine C. Sommige voorbeelden die geschikt zijn voor individuen van het bloedtype O zijn kersen, appels, alle soorten druiven, watermeloen, peren, bananen, bosbessen, citroenen, grapefruit, papaja's en frambozen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407