Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Helpen de tomatenkomkommalades u af te vallen?

Gewichtsverlies op basis van planten

 1. Je kunt zelf verse tomaten en komkommers eten, maar je kunt ze ook samen in een salade eten voor een snack of een licht bijgerecht. Een salade van tomaat en komkommer kan rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen, zoals kalium en vitamine C, en sommige soorten salade van tomaat en komkommer kunnen u ook helpen af ​​te vallen. Om gewichtsverlies te bevorderen, moet u ook rekening houden met de rest van uw dieet.

Maak uw maaltijden groter maar caloriearm

 1. Tomaten- en komkommersalades kunnen helpen bij het afvallen door de honger te stillen zonder veel calorieën toe te voegen. Een kopje gehakte tomaten bevat slechts 32 calorieën en een kopje rauwe komkommerschijfjes heeft 16 calorieën. Kruiden en specerijen, zoals oregano, tijm of basilicum, kunnen uw salade op smaak brengen terwijl ze nauwelijks calorieën toevoegen. Eet een portie salade van tomaat en komkommer in plaats van koolsalade op een zomerbarbecue, of maak een caloriearme, vullende maaltijd van tomaat, komkommer en gegrilde kipsalade met volkorenbrood.

Voeg proteïne toe om er een maaltijd van te maken

 1. Eiwit is een vullende voedingsstof die het begin van de honger kan vertragen, maar een salade van tomaat en komkommer kan weinig eiwitten bevatten. Het opnemen van een eiwitbron bij elke maaltijd en snack kan helpen om af te vallen, maar een kopje gehakte tomaten levert 1,6 gram eiwit, of 3 procent van de dagelijkse waarde voor eiwit, en een kom plakjes komkommer levert minder dan 1 gram eiwit op . Verhoog het eiwitgehalte van uw salade van tomaat en komkommer door een salade in Griekse stijl te maken met magere feta-kaas of door erwten toe te voegen.

Vezel toevoegen zonder veel extra calorieën

 1. Een vezelrijk dieet kan u helpen uw gewicht onder controle te houden, maar de typische Amerikaan krijgt slechts de helft van de aanbevolen hoeveelheden. Een kopje gehakte tomaten levert 2,2 gram voedingsvezels, of 9 procent van de dagelijkse waarde op basis van een dieet van 2000 calorieën. Een kopje komkommers levert 0,5 gram voedingsvezels. Het verhogen van uw vezelconsumptie kan helpen honger te onderdrukken om u te helpen gewicht te verliezen. Eet salade van tomaat en komkommer in plaats van een vezelarm tussendoortje of bijgerecht, zoals pastasalade.

Selecteer uw dressing zorgvuldig

 1. Een salade van tomaat en komkommer met een grote hoeveelheid vetrijke dressing of olie bevat meer calorieën en helpt u minder afvallen. Je kunt een vetvrije, caloriearme tomaat- en komkommersalade maken met rode ui, tomaat, komkommer, peterselie en citroensap, of een kleine hoeveelheid dressing maken met olijfolie en balsamicoazijn voor een salade die relatief caloriearm is . Bedek je komkommer- en tomatensalade met verse dille en vetvrije Griekse yoghurt in plaats van deze te kleden met volle zure room.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407