Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Helpen Dips u om grote armen te krijgen?

Alles bij elkaar zetten

 1. Telkens wanneer triceps zijn geïntegreerd met rigoureuze weerstandsoefeningen, wordt spiermassa versterkt en versterkt. Triceps-dips vertegenwoordigen een dergelijke oefening voor diegenen die omvangrijke bovenarmspieren willen opbouwen. Er is geen dure apparatuur nodig om de oefening uit te voeren, want alles wat je nodig hebt is een stevige stoel, bank of klein platform. Triceps-dips kunnen thuis worden gedaan wanneer u de behoefte voelt om uw triceps en bovenlichaam te betrekken bij een effectieve, samengestelde oefening.

Triceps en spiermassa

 1. Triceps-spieren bevinden zich aan de achterkant van de arm tussen de elleboog en schouder. Ze zorgen ervoor dat de elleboog zich uitstrekt wanneer je iets bereikt of weg duwt. Het is een grote, driekoppige extensorspier die eruitziet als een hoefijzer, mits goed gedefinieerd. Bij dips kunnen de triceps spiermassa winnen, waardoor de totale omvang van de arm toeneemt.

Bench Dip

 1. Voor deze oefening hebt u een bank nodig waarmee u het volledige gewicht van uw lichaam kunt optillen met behulp van triceps-spieren. Ga om te beginnen op de rand van de bank zitten en plaats je handen onder je billen. Houd je benen uitgestrekt voor je en houd je buikspieren vast terwijl je je wervelkolom optilt. Laat je lichaam zakken terwijl je je ellebogen langzaam buigt en langs de rand van de ontlasting beweegt. Strek je ellebogen uit, concentreer je op het strekken van je armen en gebruik de triceps terwijl je deze beweging uitvoert. Probeer drie sets van 10 triceps-dips te doen voordat je rust en doorgaat met de training.

Bar Dips

 1. Triceps-dips kunnen ook worden uitgevoerd met behulp van parallelle dip-bars, die in de meeste sportscholen worden gevonden. Duikstaven zijn stevige, metalen rekken die uw lichaam ondersteunen terwijl u uw armen strekt en uzelf optilt totdat uw voeten de grond niet raken. Het doel bij het gebruik van triceps-dipbalken is om uw lichaam te verlagen en omhoog te brengen zonder dat uw voeten de grond kunnen bereiken. Dit plaatst de sterke, tegengestelde zwaartekracht in directe competitie met je triceps-spieren. Naarmate je verder komt, kun je enkelgewichten bevestigen of een kleine halter met je voeten vasthouden terwijl je je lichaam optilt en laat zakken.

Grotere armen en grotere borst

 1. U verbetert niet alleen de bovenarmspieren met triceps-dips, maar uw belangrijkste borstspieren krijgen ook een voordelige training. Als de belangrijkste spier van je torso, helpen de borstspieren je triceps bij het optillen van je lichaam op een ontlasting of parallelle dip-bars. Dit zijn ook de meest gewonde spieren bij het uitvoeren van triceps-dips. Andere spieren die bijdragen aan het voltooien van dips zijn de latissimus dorsi of de spieren die je rug overspannen. Je gebruikt ook de voorste deltoïde, dat is de spier die je bovenarm optilt en strekt terwijl je jezelf optilt tijdens een triceps dip.

 2. U verbetert niet alleen de bovenarmspieren met triceps-dips, maar uw belangrijke borstspieren krijgen ook een voordelige training. Als de belangrijkste spier van je torso, helpen de borstspieren je triceps bij het optillen van je lichaam op een ontlasting of parallelle dip-bars. Dit zijn ook de meest gewonde spieren bij het uitvoeren van triceps-dips. Andere spieren die bijdragen aan het voltooien van dips zijn de latissimus dorsi of de spieren die je rug overspannen. Je gebruikt ook de voorste deltoïde, dat is de spier die je bovenarm optilt en strekt terwijl je jezelf optilt tijdens een triceps dip.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407