Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Helpt afvallen met een bokszak afvallen?

Veiligheidsmaatregelen

 1. Vanuit het uiterlijk van professionele vechters en krijgskunstenaars zou je denken dat een training op een bokszak kilo's van je lichaam smelt. Een bokszaktraining is echter net als elke andere vorm van oefening als het gaat om gewichtsverlies. Als je het goed doet, en regelmatig, kan het helpen. Zo niet, dan zullen uw resultaten waarschijnlijk teleurstellen.

Aanhoudende training

 1. Als u wilt afvallen door een bokszak te raken, moet u deze op de juiste manier raken. Veel mensen spelen op een zak en slaan hem een ​​paar keer voor de lol, maar dat zorgt er niet voor dat je lichaam calorieën verbrandt met de snelheid die je nodig hebt. In plaats daarvan moet je de zak intensief werken gedurende rondes van twee tot vijf minuten, met pauzes van één of twee minuten tussen de rondes. Door de zak op deze manier te raken, verhoog je je hartslag genoeg om calorieën effectief te verbranden en door constante activiteit te houden.

Vergelijkingen

 1. Als algemene regel is een zware bokszak een beter hulpmiddel voor gewichtsverlies dan een snelheidszak, dubbelzijdige tas, kamerhoge tas of slipbag. De zware zakken zijn bestand tegen je stakingen en dwingen je om harder te werken met elke stoot. De andere tassen hebben attributen zoals snelheid, ritme en timing, maar ze dwingen je niet om hard genoeg te werken om calorieën te verbranden.

Gewicht verliezen

 1. Als u wilt afvallen, moet u meer calorieën verbranden dan u verbruikt. Een bokszaktraining kan aanzienlijke calorieën verbranden - ongeveer 450 per uur voor een persoon van 155 pond. Als u echter extra calorieën eet om het verschil te maken, of als u slechts af en toe traint, zijn de extra calorieën niet voldoende om aanzienlijk gewichtsverlies te stimuleren.

Bottom Line

 1. De juiste soort bokszak op de juiste manier raken kan helpen bij het afvallen. Maar het sleutelwoord is hulp. Om af te vallen en af ​​te blijven, moet je deelnemen aan een regelmatige aerobe training van 150 tot 300 minuten per week van matig-intensieve oefening of 75 tot 150 minuten krachtig-intens. Bovendien moet je je houden aan een gezond voedingspatroon dat rijk is aan vezels, magere eiwitten, veel vers voedsel en magere zuivelproducten. Als u zich houdt aan deze levensstijlverandering samen met ponsen, kunt u een verschuiving in uw gewicht zien.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407