Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Helpt het eten van cheerios u om af te vallen?

Effectiviteit

 1. Vertrouw niet op reclamecampagnes als leidraad voor uw gezondheid. Veel marketingslogans beloven meer dan ze kunnen leveren, inclusief die die beweren dat een ontbijtgranen 'onderdeel is van een uitgebalanceerd ontbijt'. Als het gaat om Cheerios, ondersteunt de medische wetenschap echter veel van de claims van General Mills over de voordelen van het gewichtsverlies van hun geroosterde Os. Cheerios bevatten weinig vet en veel vezels, wat je kan helpen een gezond gewicht te bereiken en te behouden.

Ontbijt en gewichtsverlies

 1. Sommige lijners denken dat ze door het ontbijt over te slaan hun calorie-inname verlagen en sneller afvallen. Volgens het "American Journal of Clinical Nutrition", echter, meldden leden van de National Weight Loss Registry, die meer dan 70 pond hadden verloren en het minstens vijf jaar hadden weggehouden, dat ze het ontbijt als een normaal onderdeel van hun levensstijl gebruikten. Evenzo meldde een studie gepubliceerd in het "International Journal of Obesity" dat, hoewel kinderen met overgewicht klinisch wat vet verloren door maaltijden over te slaan, kinderen binnen een normaal gewichtsbereik die het ontbijt regelmatig oversloegen, zwaarder werden. MayoClinic.com suggereert dat dit komt omdat mensen die het ontbijt overslaan vaak hongeriger zijn en meer eten gedurende de dag. Ze kunnen ook de energie missen die ze nodig hebben om fysiek actief te zijn.

Energiedichtheid

 1. Een manier om af te vallen, volgens MayoClinic.com, is om voedsel te eten dat een lage energiedichtheid heeft. Deze voedingsmiddelen nemen veel ruimte in beslag in vergelijking met het aantal calorieën dat ze bevatten, waardoor een dieter een grotere hoeveelheid kan eten zonder meer calorieën te eten. Voedingsmiddelen die veel vezels bevatten, zoals Cheerios, dat 11 procent van je dagelijkse waarde oplevert, kunnen je helpen snack te voorkomen door je langer vol te houden dan een vezelarm ontbijtgranen.

Calorieën in Cheerios

 1. Om gewicht te verliezen, moet u een calorietekort hebben dat uw lichaam ertoe aanzet opgeslagen vet om te zetten in glucose. Een manier om dit te doen is om minder calorieën te eten. Volgens het University of Maryland Medical Center moet je elke dag een tekort van 500 calorieën hebben om een ​​pond per week te verliezen. Een kopje Cheerios bevat slechts 100 calorieën, wat kan bijdragen aan gewichtsverlies in combinatie met andere caloriearme voedselkeuzes.

Cheerios als onderdeel van een gezonde levensstijl

 1. Cheerios alleen zorgt er niet voor dat u gewicht verliest. U moet andere gezonde levensstijlkeuzes maken, zoals het verminderen van het aantal calorieën dat u gedurende de dag eet, sporten en veel water drinken. Geen enkel voedsel kan je een snelle oplossing geven. Cheerios kan echter een van de vele gezonde keuzes zijn die je de hele dag door maakt en die je niet alleen helpen om af te vallen, maar ook om af te blijven.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407