Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Helpt het eten van zalm u om af te vallen?

Speciale voorzorgsmaatregelen

 1. Zalm verdient absoluut een plaats op uw gewichtsverliesmenu. Het zal je niet helpen af ​​te vallen, tenzij het slechts een onderdeel is van een caloriearm dieet dat wordt ondersteund door regelmatige lichaamsbeweging, maar zalm heeft wel enkele eigenschappen die je kunnen helpen extra kilo's te verliezen. De voedzame calorieën zijn gemakkelijk in je dagelijkse doelen te verwerken en het zit boordevol eiwitten. Als extra voordeel kunnen de omega-3-vetzuren van zalm het gewichtsverlies verhogen.

Rijk aan voedingsstoffen met redelijke calorieën

 1. De uitdaging van het verminderen van calorieën - boven discipline en het afweren van honger - komt van het verkrijgen van alle voedingsstoffen die u nodig hebt, terwijl de calorie-inname wordt verminderd. Dit is waar zalm echt schijnt als onderdeel van een plan voor gewichtsverlies. U kunt genieten van een portie coho of sockeye zalm van 3 ons voor respectievelijk slechts 118 en 144 calorieën. Het zijn ook rijke bronnen van niacine, vitamine B-6, vitamine B-12 en selenium. Beide soorten zalm zijn bronnen van vitamine D, die in de meeste voedingsmiddelen niet van nature voorkomt. Een portie van 3 ons coho levert 64 procent van de aanbevolen hoeveelheid voor vitamine D. Je krijgt 75 procent van de ADH van een portie sockeye zalm.

Rijke bron van magere eiwitten

 1. Eiwit kan u helpen af ​​te vallen omdat u zich hierdoor langer vol voelt. Het spoort ook niet de bloedsuikerspiegel, wat volgens de Harvard School of Public Health onvermijdelijk wordt gevolgd door een daling van de bloedsuikerspiegel die de honger stimuleert. Een portie zalm van 3 ounce of coho levert ongeveer 40 procent van de dagelijkse eiwitwaarde, op basis van dagelijks 2000 calorieën. Coho en sockeye kwalificeren als magere eiwitten omdat ze respectievelijk slechts 4 gram en 6 gram totaal vet bevatten.

Visolie voor gewichtsverlies

 1. De visolie die u krijgt bij het eten van zalm, kan uw gewichtsverlies stimuleren. In een onderzoek verloren jonge mannen met overgewicht die vis aten of visoliesupplementen namen, gedurende vier weken 2 pond meer af dan deelnemers die geen vis consumeerden, volgens een onderzoek in het oktobernummer van het "International Journal of Obesity." Visolie en lichaamsbeweging verminderen onafhankelijk lichaamsvet, maar wanneer omega-3-vetzuren samen met lichaamsbeweging worden gebruikt, kunt u meer gewicht verliezen dan alleen lichaamsbeweging, concludeerden onderzoekers in een artikel in het "American Journal of Clinical Nutrition" in mei 2007. Sockeye en coho zalm hebben elk ongeveer 1 gram omega-3 vetzuren in een portie van 3 ons.

Houd het veilig

 1. De Natural Resources Defense Council meldt dat je vrij verse zalm kunt eten omdat deze weinig kwik bevat. Maar gekweekte zalm heeft een grotere kans om besmet te raken met polychloorbifenylen, wat ontwikkelingsproblemen bij kinderen, kanker en leverschade kan veroorzaken. PCB's worden niet afgebroken in het milieu en komen terecht in rivieren en meren waar zalm wordt gekweekt. Ze hopen zich op in vetweefsels in de vis, dus deze tips van de Oregon Health Authority kunnen uw potentiële consumptie van PCB's verlagen: Gooi alle organen weg, verwijder alle huid, snijd het donkere vet langs de ruggengraat weg en gooi alle buikvet langs de bodem weg van de zalm. Bak of rooster de vis op een rooster of grill om druipen te voorkomen.

 2. De Natural Resources Defense Council meldt dat je vrij verse zalm kunt eten omdat deze weinig kwik bevat. Maar gekweekte zalm heeft een grotere kans besmet te zijn met polychloorbifenylen, wat ontwikkelingsproblemen bij kinderen, kanker en leverschade kan veroorzaken. PCB's worden niet afgebroken in het milieu en komen terecht in rivieren en meren waar zalm wordt gekweekt. Ze hopen zich op in vetweefsels in de vis, dus deze tips van de Oregon Health Authority kunnen uw potentiële consumptie van PCB's verlagen: Gooi alle organen weg, verwijder alle huid, snijd het donkere vet langs de ruggengraat weg en gooi alle buikvet langs de bodem weg van de zalm. Bak of rooster de vis op een rooster of grill om druipen te voorkomen.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407