Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Helpt wandelen u buikvet te verliezen?

Bagels

 1. Lopen roept niet altijd beelden op van inspannende, zweet-inducerende lichamelijke activiteit, dus het zal je misschien verbazen hoe effectief een fat-buster het kan zijn. Wanneer het regelmatig wordt gedaan voor de juiste tijdsduur, kan wandelen effectief calorieën verbranden en u helpen gewicht te verliezen in alle delen van het lichaam, inclusief de buikstreek.

Bagels

 1. Harvard Health Publishing beveelt aan om 30 tot 60 minuten matig intensieve lichamelijke activiteit per dag te doen om buikvet te bestrijden.

 1. Zo aantrekkelijk als het richten op dat ene "probleemgebied" in uw lichaam, het is gewoon niet effectief. Volgens de American Council on Exercise (ACE) vereist gewichtsverlies in specifieke delen van het lichaam een ​​uitgebreid trainingsschema.

 2. Spotreductie - het idee dat het trainen van bepaalde delen van het lichaam in die gebieden tot vetverlies leidt - is een wijdverbreide misvatting. Dat geldt ook voor buikvet. Een tijdschrift kan advies geven over het zappen van die "muffin tops" of het wegsmelten van die "reservewielen", maar de waarheid is dat die gebieden niet afzonderlijk kunnen worden afgeslankt.

Calorieën verbrand tijdens het lopen

 1. Hoeveel calorieën u verbrandt tijdens het lopen, hangt af van uw snelheid en gewicht. Als u bijvoorbeeld met 3,5 mijl per uur loopt en 125 pond weegt, verbrandt u ongeveer 120 calorieën in 30 minuten. Als u 4 mijl per uur loopt en 185 pond weegt, verliest u ongeveer 200 calorieën.

 2. Voor context, om een ​​pond per week te verliezen, moet u een calorietekort creëren van ongeveer 500 calorieën per dag of 3500 calorieën per week.

Hoeveel en hoe vaak

 1. Het eenvoudige antwoord op of wandelen je kan helpen buikvet te verliezen, is ja, hoewel het, althans gedeeltelijk, afhangt van hoe vaak je het doet en hoe lang. Harvard Health Publishing beweert dat je buikvet kunt bestrijden met ongeveer 30 tot 60 minuten matige intensieve lichamelijke activiteit per dag.

 2. Uit een onderzoek uit 2014 van het Journal of Exercise Nutrition Biochemistry bleek dat wandelen "een veilige en effectieve levensstijlstrategie" kan bieden tegen obesitas bij de buik. De studie, die deelnemers gedurende een periode van 12 weken volgde, ontdekte dat de vrouwen die driemaal per week 50 tot 70 minuten per week liepen, meer gewicht verloren dan de sedentaire controlegroep.

Walking Plus Diet

 1. De beste manier om buikvet te verliezen is niet alleen via een dieet. Volgens Johns Hopkins Medicine moet een dieet gepaard gaan met regelmatig wandelen om effectief te zijn.

 2. In een 14 weken durende studie van 33 vrouwen, verloren de deelnemers die alleen een caloriearm dieet volgden geen buikvet, maar degenen die 50 minuten liepen, driemaal per week en ging op dieet, verloor gewicht.

 3. Uit het onderzoek bleek ook dat de deelnemers die alleen een caloriearm dieet volgden, geen gewicht lieten vallen, terwijl degenen die alleen liepen dat wel deden. In dit geval was lichaamsbeweging, met name lopen, een belangrijk onderdeel van het verliezen van buikvet.

Volg uw activiteit

 1. Tussen werk, vrienden, familie en meer is het niet altijd eenvoudig om uw trainingsschema en de effectiviteit ervan bij te houden. Daarom is het belangrijk om bijzondere aandacht te schenken aan je voortgang. U kunt uw dieet, activiteit en gewicht op een aantal manieren volgen.

 2. Door een voedings- en activiteitendagboek bij te houden, kunt u bijvoorbeeld uw ontwikkeling volgen. Je merkt bijvoorbeeld dat je in periodes van zware werkzaamheden meer aankomt. Misschien is dit omdat u ongezond voedsel eet of niet voldoende sport.

 3. U kunt ook uw gewicht bijhouden als u uw oefening of dieet dienovereenkomstig moet aanpassen. Als u wilt bijhouden hoeveel stappen u per mijl loopt, kunt u een calculator voor stappen per mijl gebruiken.

 4. Tussen werk, vrienden, familie en meer is het niet altijd eenvoudig om uw trainingsschema en de effectiviteit ervan bij te houden. Daarom is het belangrijk om bijzondere aandacht te schenken aan je voortgang. U kunt uw dieet, activiteit en gewicht op een aantal manieren volgen.

 5. Door een voedings- en activiteitendagboek bij te houden, kunt u bijvoorbeeld uw ontwikkeling volgen. Je merkt bijvoorbeeld dat je in periodes van zware werkzaamheden meer aankomt. Misschien is dit omdat u ongezond voedsel eet of niet voldoende sport.

 6. U kunt ook uw gewicht bijhouden als u uw oefening of dieet dienovereenkomstig moet aanpassen. Als u wilt bijhouden hoeveel stappen u per mijl loopt, kunt u een calculator voor stappen per mijl gebruiken.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407