Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Het 7-daagse plantaardige dieet

Wat vindt u ervan?

 1. Het 7-daagse groentendieet, ook bekend als het 7-daagse dieet, is een caloriearm dieet dat op elk van de zeven dagen van het dieet zeer specifieke voedingsmiddelen vereist. Het wordt gepromoot op My7daydiet.com als een gezond plan voor gewichtsverlies dat ook helpt het lichaam te ontgiften en naar verluidt zijn algehele functie verbetert. EveryDiet beveelt het 7-daagse dieet niet aan, omdat het niet uitgebalanceerd is en niet als een gezond plan voor gewichtsverlies kan worden beschouwd.

Dagen 1 en 2

 1. Dag 1 van het 7-daagse Groentendieet bevat al het fruit dat de dieter graag eet, met uitzondering van bananen. My7DayDiet.com beweert dat omdat fruit natuurlijk is, het zal helpen "het lichaam te normaliseren en het voor te bereiden op de komende dagen van het dieet", waardoor het spijsverteringskanaal wordt gespoeld en gereinigd. Dag 2 zorgt voor zoveel mogelijk groenten, en beveelt aan dat de eerste maaltijd van de dag een aardappel is, gebakken of gegrild, voor energie. My7DayDiet.com biedt niet meer dan 1 theelepel. van olijfolie gedurende de dag om de groenten te kruiden. Op beide dagen 1 en 2 is een groentesoep genaamd "Wonder Soup" gedurende de dag toegestaan ​​naast de toegestane voedselkeuzes. "Wonder Soup" is gemaakt van water, uien, groene paprika's, hele tomaten, kool en selderij, gekookt gedurende 45 minuten.

Dag 3

 1. De derde dag van het 7-daagse dieet combineert dagen 1 en 2, waardoor de dieter zoveel fruit en groenten kan eten als hij wil, en bananen en aardappelen vermijden. My7DayDiet.com beveelt aan om de dag te beginnen met fruit en groenten te hebben voor lunch en diner, mogelijk een salade of roerbak. "Wondersoep" kan ook gedurende de dag worden geconsumeerd.

Dagen 4 en 5

 1. De voedselkeuzes op dagen 4 en 5 vereisen dat voedsel gecombineerd wordt dat niet is toegestaan ​​op de eerste dagen van het dieet. Op dag 4 wordt lijners geadviseerd om tot acht bananen en drie glazen ondermelk te eten, zogenaamd ter vervanging van het calcium en kalium dat de eerste paar dagen ontbreekt. Dag 5 vraagt ​​om eiwitten en tomaten, om het ontbrekende eiwit te vervangen tijdens dagen één tot en met vier, terwijl wordt beweerd dat het systeem "doorspoelt" met de tomaten. Vis, kip, rundvlees of tofu kunnen als eiwitbron worden gegeten, met ook zes tot acht tomaten. De "Wonder Soup" is op elk moment van de dag toegestaan.

Dagen 6 en 7

 1. Dag 6 werkt hetzelfde als dag 5, behalve met groenten in plaats van alleen tomaten. Op dag 7 worden fruit, groenten en sappen aanbevolen voor consumptie in een grote verscheidenheid, samen met 1/2 kopje bruine rijst. "Wondersoep" is weer beschikbaar om desgewenst tijdens de laatste twee dagen van het 7-daagse dieet te eten.

Overwegingen

 1. Hoewel het 7-daagse dieet het voor dieters mogelijk maakt al het voedsel te eten dat ze op verschillende dagen van het dieet willen, zijn veel van de aanbevolen voedingsproducten rijk aan vezels, wat bijdraagt ​​aan een gevoel van volheid en waarschijnlijk het voorkomen van een niveau van consumptie dat voldoende dagelijkse calorie-inname zou bieden. Bovendien is een dieet met een grote verscheidenheid aan voedingsmiddelen elke dag optimaal voor een goede gezondheid, omdat verschillende voedingsmiddelen verschillende hoeveelheden van alle verschillende essentiële voedingsstoffen bevatten. My7DayDiet.com stelt dat dit dieet eenmaal per maand kan worden gevolgd; vanwege de lage calorie-inname en onevenwichtige voedselkeuzes kan dit echter leiden tot ondervoeding en een slechte gezondheid.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407