Filter
Reset
Sorteren opRelevantie
vegetarianvegetarian
Reset
 • Ingrediënten
 • Diëten
 • Allergieën
 • Voeding
 • Technieken
 • Keukens
 • Tijd
Zonder


Het afslanksoepdieet

Voordelen van freestyle dansen

 1. Soep is een gemakkelijk te bereiden, vullend voedsel dat kan helpen bij uw inspanningen om af te vallen. Het afslanksoepdieet omvat het consumeren van uw favoriete soepen boordevol groenten met veel voedingsstoffen en magere eiwitten. Een soepdieet kan effectief zijn omdat je langzaam soep moet eten, waardoor je je sneller vol voelt, volgens Mail Online, een online krant uit Londen.

Maaltijden

 1. Het afslanksoepdieet omvat het consumeren van soep voor lunch of diner, of beide, elke dag. Het dieet begint met het eten van een ontbijt dat volle granen, vezels en fruit bevat. Het tijdschrift "Good Housekeeping" suggereert de volgende voorbeelden: het eten van volkoren granen met gesneden bananen, gehakte walnoten en magere melk; topping cottage cheese met gesneden fruit en walnoten; of roerei en gesneden paprika's tot een tortilla met tarwebloem. Snack gedurende de dag op gesneden fruit en groenten, en geniet van soep met voedingsstoffen voor één of beide maaltijden. Als u soep eet voor slechts één maaltijd, zorg er dan voor dat uw andere maaltijd vetarm is - gegrilde kip, groenten en bruine rijst is een voorbeeld.

Soeptypen

 1. Het soepdieet zorgt voor langdurig gewichtsverlies door u talloze soepopties aan te bieden. Een voorbeeld is kippensoep met gesneden magere kipfilet, selderij, wortelen en broccoli, volgens The Diet Channel. Andere voorgestelde soepen zijn minestrone, visstoofpot, chili, rode bonen en rijst en Thaise garnalensoep. Om een ​​eenvoudige groentesoep te maken, verwarm je een vooraf gemaakte, natriumarme groentebouillon in een grote steelpan. Voeg gesneden groenten naar keuze toe. Mail Online suggereert broccoli, aardappelen, bloemkool en wortelen.

Te vermijden ingrediënten

 1. Niet alle soepen zijn vetarm voedsel. Vermijd soepen op basis van room, volgens Mail Online. Room bevat veel calorieën en vet. Kies in plaats daarvan soepen op basis van bouillon, die minder calorieën bevatten. Als u problemen ondervindt om het verschil te bepalen, onthoud dan dat soepen op basis van bouillon duidelijk zijn en soepen op basis van room zijn meestal dikker en troebeler dan hun tegenhangers op basis van bouillon.

Tips

 1. Gemak is een voordeel van het soepdieet. Door soep in een grote steelpan te bereiden en vervolgens in kleinere bakjes te verdelen, kun je onderweg een soep pakken en verwarmen op het werk of op school. Soepen kunnen ook worden ingevroren voor uitgebreide opslagmogelijkheden. Voor toegevoegde voedingswaarde kunt u uzelf trakteren op een dessert van vers gesneden fruit na het eten van uw soep. Snijd aardbeien, watermeloen of ananas voor een caloriearme traktatie.

Waarschuwing

 1. Hoewel veel soepdiëten beloven u te helpen afvallen, pas op voor degenen die de nadruk leggen op het herhaaldelijk eten van slechts één voedsel. De American Heart Association stelt voor het "Koolsoepdieet" te vermijden, waarbij op kool gebaseerde soep meerdere dagen herhaaldelijk wordt gegeten. Het consumeren van slechts één voedselsoort, zoals kool, kan bijdragen aan een opgeblazen gevoel en gas. Hoewel je snel gewicht kunt verliezen, is dit dieettype moeilijk vol te houden. Dieters komen vaak net zo snel weer aan als wanneer ze het verliezen. Richt je in plaats daarvan op een op soep gebaseerd dieet dat afwisseling biedt - dit zal je helpen om het dieet voor een lange periode te behouden.Donate - Crypto: 0x742DF91e06acb998e03F1313a692FFBA4638f407